søndag 12. januar 2020

Bok om Bønna!

Det blir Bønna-bok! Helt på egen kappe. Som dere vel merker, er bloggen på vei ut i en evig dvale. Men det hadde vært kjekt med et håndfast Pias verden-minne. Siden det er brevene om Bønna som har slått best an, blir det de som får æren av å havne i ei bok. 
Jeg har blitt inspirert av Berre Kristin, som før jul tro til og ga ut sin egen diktsamling. Jeg må vel klare det samme? Ikke å gi ut dikt, men å lage ei bok?

Kanskje jeg tar meg vann over hodet, men når jeg nå skriver det her, føler jeg en forpliktelse. Det blir lissom som å stå fram og si at man skal gå ned 70 kilo i løpet av året, bygge ei hytte av negler og hår, eller fullføre Tokyo maraton. Er det publisert på sosiale medier, kan du lissom ikke feige ut...

Jeg kommer til å trenge hjelp, tips og råd. (Og kunder, når den tid kommer...)
Men la meg starte. Så går vi for bokslipp før jul. 


Hva skal boka hete, synes du?

7 kommentarer:

 1. Jeg har dårlig fantasi, så kommer ikke på noe bra.... Men setter meg på kundelista :D

  SvarSlett
 2. Ja, den kommer til å stå på ønskelista
  Bønnas verden
  Bønna bajas
  Bønna, en misforstått bølle

  SvarSlett
 3. Bønna - en (u)skolert historie
  Gratulerer med planene og lykke til! Blir spennende å følge utviklingen og det fremtidige salget! :D

  SvarSlett
 4. Så gøy! Gratulerer med planene! Lykke til!

  SvarSlett
 5. Synes den skal hete "mvh Pia", med undertittel noe a la " (U)realistiske forventninger til skolen fra Bønnas mamma" eller noe sånt 😄 uansett, den skal kjøpes og leses! 💚

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails