fredag 9. august 2019

Vil du ha en personlig almanakk?


Dette begynner å bli en tradisjon,. At jeg, i samarbeid med Personligalmanakk.com, gir bort en personlig almanakk. Eller rettere sagt et gavekort på 350 kroner som du kan bruke når du designer din egen almanakk.

Her har jeg laget en nydelig collage med min veggkalender. Og den viser da fire greier som jeg synes er bra med kalenderen:

1. At du kan velge mellom ulike design sånn at du kan lage en innbydende forside. Du kan selvfølgelig bruke egne bilder også.

2. At kalenderen har flere kolonner - da har jeg en kolonne, og ungene har sine. Da kan jeg notere bursdager og treninger og møter og jeg føler at jeg får en bedre kontroll og oversikt over hverdagen.

3. Jeg la inn ei liste for flere år siden over bursdager til familie og venner. Hver gang jeg bestiller meg ny kalender, klikker jeg på at jeg vil ha med den lista. Og vips får jeg en oppdatert oversikt over når de nærmeste fyller år.

4. Jeg som elsker quotes fikk muligheten til å få nye quotes hver eneste uke i kalenderen min! Love it! Hater du quotes, kan du putte inn fargelegging eller ukas middager eller handleliste eller noe annet. (Ukens Boost har de visst kalt de quotesa)

Men altså, stikk inn til personlig almanakk og sjekk. Det er morsomt å få være designer, og ikke minst å få sin egen kalender i postkassa. Link til personlig almanakk finner du ved å trykke her.

Du får kommentere et eller annet sted (her eller på bloggens facebookside eller på instagram), så trekker jeg en heldig vinner på søndag.

Lykke til!

3 kommentarer:

  1. Ja, takk! Skal jo likevel kjøpe den til høsten, så et gavekort hadde gjort susen. :)

    SvarSlett
  2. Ønsker meg gjerne en personlig almanakk.

    SvarSlett
  3. Ønsker meg virkelig en personlig almanakk!! ��

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails