fredag 9. august 2019

Oralsextrøbbel

Jeg skriver en del meldinger. Da bruker jeg ord. Så liker jeg å avslutte med en eller annen emoji. Jeg tar ikke av med emojibruken. Men slenger nå gjerne på et smilefjes, et kyss eller et hjerte. Eller den her 😜. En som blunker jovialt mens tunga henger lett ut. For meg har denne vært en sånn ironisk «lissom»-emoji. Altså sånn «Gleder meg sjukt til mandagen! Lissom😜!»

Men nå leste jeg i en artikkel fra Plusstid at den emojien der faktisk kan bety oralsex. Og det setter jo mine meldinger i et helt nytt lys. Og jeg beklager mye av det jeg har sendt. Det har faktisk ikke vært noe usømmelig i mine tanker.

Her er noen av meldingene jeg har sendt til mine nærmeste i det siste. Og jeg ser nå at dette kan oppfattes veldig, veldig feil.

Her burde jeg ha brukt anførselstegn. «Husarbeid». Ja ja, sikkert noen som kaller samkvem for husarbeid.

Herregud, dette er jo grusomt! Her insinuerer jeg faktisk at jeg har fått store gnagsår rundt munnen på grunn av ..., ja, du veit...😜

Planleggingsdager! Yuhuu! Da blir det oralsex, lissom!

Nei, dette ble kleint. Jeg har mye å lære på emojifronten, skjønner jeg.
Jeg trøster meg med at de som har mottatt disse meldingene, neppe har hatt særlig skitne tanker.
Men nå er dere opplyst. Kanskje du også egentlig har vært veldig uheldig med meldingene dine, sånn ubevisst?

Ha en strålende dag, med eller uten 😜!

1 kommentar:

Related Posts with Thumbnails