lørdag 10. august 2019

Nye gleder

Jo da, noe nytt har da skjedd på hjemmefronten.
Noe nytt har kommet inn i livet mitt.
Noe som gjør hverdagen enklere og bedre.
Jeg snakker om en lang, slank....

kantklipper. Jeg må være såpass ærlig og si at jeg har lånt den. Den ække min, lissom. Men jeg later som om den er min.

Med kantklipperen får jeg noen økter der jeg får røska og rensa litt opp. Jeg er så stolt når jeg står der ute med det flotte redskapet i hendene, sveipende over skvallerkål, kløver og kveke. Jeg håper at naboene legger merke til meg i løpet av de to-tre minuttene jeg holder på, at de skal tenke at «Der har vi dama si som står på og virkelig tar vare på eiendommen sin!»

Så veldig fint blir det vel ikke utafor hos meg. Jeg havner nok fortsatt på jumboplassering i sameiets vakreste-hage-kåring. Men det ække SÅ ille, synes jeg. Jeg skiller meg ikke enormt ut lenger. Nå har jeg et mer sånn vanlig, rufsete inngangsparti med en litt rufsete, semi-nyklippa plen. (Eller plen og plen...det er nå noe grønt og så trur jeg det er mye sand? Eller er det grus? Må sjekke neste gang jeg er utpå med klipperen.)

Åssen går det med deg og hagen? Strålende?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails