torsdag 15. august 2019

Manglende respons?

Takk for de rosende kommentarene etter forrige innlegg. Det var jo noe sånt jeg var ute etter. Jeg ER faktisk veldig stolt av den turen. A small step for sikkert mange av dere. A giant leap for meg, som vi sier.

Det gjør liksom noe med hodet og humøret ditt når du fikser noe som er litt slitsomt, noe som du ikke har prøvd før, og noe du ikke hadde trodd du skulle greie. Og så klarer du det helt fint.

Fordi jeg var så vanvittig stolt, sendte jeg jo noen skrytebilder til mine nærmeste. Responsen ble vel som forventa fra noen av dem. Men greit. Sånn er det å ha tenåringssønner. De strør vel ikke om seg med komplimenter, det skal de ha. Men jeg er nå glad i dem.

Skjermdump fra chat med en sønn.

4 kommentarer:

 1. Tenåringer! Kanskje særlig tenårngssønner....
  Jeg er veldig imponert! Hadde ikke gått ut på den steinen! ELler sovet i telt.

  SvarSlett
 2. Sprekt :-)
  Motbakke og utfordinger
  førte deg oppover
  Sprekt :-)
  slik er livet
  Også når det ikke føles
  Sprekt :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails