torsdag 8. august 2019

Hvorfor så stille?

Altså, hva skjer a, Pia? Hvorfor skriver du ikke? Har modellkarrieren tatt av? Har du gått på en smell? Har du giftet deg med en tjue år yngre tyrker og fått en attpåklatt ved navn Jens-Mohammed? Har du amputert samtlige fingre etter en frostskade fordi du satt fast hendene i fryseren på desperat jakt etter båtis?

Nei! Ikke noe av det der stemmer! Jeg har det bare bra. Og jeg har til tider lyst til å skrive. Jeg liker jo å skrive. Men veit ikke om blogg lissom er greia mi. Føler meg ikke helt hjemme i en sånn gjeng av influencere, kan du sei.

Men la oss kalle det ei nettside, da. Da går det vel an å skrive litt? Sånn uten at man utbroderer alt, uten at man vrenger sjel og hode, uten at man utleverer sine nærmeste.

Jeg skal skrive litt, jeg.


4 kommentarer:

  1. Så bra! Jeg henger med videre, du skriver godt!

    SvarSlett
  2. Jaaaaa! Gleder meg til innlegg fra deg igjen - har savna dem! Og jeg si meg enig i at du ikke er noen influencer, hvis det kan gjøre at du fortsetter skrivingen... :-P Skriv! :-D

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails