søndag 27. januar 2019

Trafikktrøbbel

Til skolens ledelse.

Er det mulig?!

Nok en gang sender skolen ut hårreisende klagemeldinger. Nå henger dere ut en guttegjeng som i følge dere legger seg ned i veibanen og spiller bevisstløse, og at dette da skal skape farlige situasjoner i trafikken.

Jeg må spørre dere: Hvordan kan dere vite at guttene spiller bevisstløse? Hva hvis det er noen av deres elever som faktisk har besvimt i veibanen? Trenger ikke disse elevene hjelp, istedet for å bli hengt ut på denne måten? Trenger de ikke en mild hånd, en kopp varm kakao og litt lett massasje for å komme seg til hektene igjen? Neida, her er det kun krasse meldinger å få! Hvor blir det av folks evne til å se det positive og å vise raushet, spør nå jeg!

Noen ganger får Bønna faktisk akutt utmattelsessyndrom, og må dermed legge seg ned. Nei, han SPILLER ikke bevisstløs, han ER faktisk sliten og må legge seg umiddelbart ned. Mener dere at den stakkars gutten skal slepe seg oppover brøytekantene og legge seg ned der? Skal han slenge seg ned i ei grøft? Nei, nettopp! Det sier seg vel selv at han må legge seg i veibanen! Vi føler det særs krenkende at vår sønn blir mistrodd på denne måten! 

Vil skolen unngå farlige trafikksituasjoner, må vel skolen ta grep? Vi har i alle år kjempet for gratis skoleskyss. (Vi ønsker egen drosje, ikke en full maxitaxi, eller, gud forby, buss!) Men har skolen kommet oss i møte her? Nei! Vi har brukt utallige timer av vår egen arbeidstid for å hente og bringe Bønna. Når han nå en sjelden gang blir tvunget til å gå selv, fordi vi foreldre er indisponible grunnet venneturer i europeiske storbyer, ser vi at farer fort kan oppstå. Bønna blir sliten og segner om i veien. Hva med å sende ut noen fra lærerpersonellet til å stå trafikkvakt? Da kan de stoppe bilene når guttene ligger i veibanen, og vips unngår dere trafikkfaren.

Dere lærere har vel i gjennomsnitt fire-fem arbeidstimer om dagen, så å utstyre noen lærere med refleksvest og et lite stoppskilt og sende dem ut i trafikken en time eller to, burde være en smal sak.

I samme melding skriver dere også at disse elevene later som de trekker tau over veibanen. I forrige uke var det skrutrekkere dere klaget på, nå er det tau. Da jeg gikk på skolen, ble vi faktisk oppfordret til å ha med tau på skolen for å aktivisere oss i friminuttene, men nå er altså dette også galt. Snakk om å lage drama av bagateller! Jeg ser meg nødt til å be om en oversikt over hva man egentlig får lov til å ta med på skolen, alt blir visst galt i disse tider.

Mvh Pia

P.S: Bønna sa at kontaktlærer tok ham ut av undervisningen for en samtale. Dette opplever vi som meget stigmatiserende, og krever å bli varslet neste gang noe slik planlegges. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails