søndag 12. august 2018

Toleranseruss?

Til lærerne på 10.trinn.

Dere har vel fortsatt ferie noen uker til, men vi er godt i gang med å planlegge Bønnas siste år på grunnskolen. Når sant skal sies, fant vi først ut i forrige måned at Bønna faktisk har et år igjen. Jeg gikk ut fra at man var ferdig etter 9.klasse, slik det var for meg. Så her har skolen forbedringspotensiale. God informasjon er viktig! Det er ikke alle som er såpass ressurssterke som oss, vi fant ut av dette selv. Men dere vil nok oppleve at en del elever møter direkte opp på gymnaset nå i neste uke. 

Nuvel. Jeg skriver ikke dette i bitterhet, jeg skriver i glede. For nå går det opp for meg så mye spennende som ligger for Bønnas føtter! Vi har lenge tenkt på Bønnas russetid, men nå er det endelig på tide å sette i gang på alvor! Vi har i løpet av sommerferien prøvd å få kontakt med de foreldrene vi kunne tenke oss å samarbeide med ang russebuss, men vi har fått liten respons, og ønsker at skolen tar denne ballen videre. Kunne dere sette opp en liste med potensielle kandidater? Vi ser etter det vanlige, de populære elevene der foreldre er rause med merkeklær, spillkonsoller og annet, samtidig som vi vil fylle opp med noen av de upopulære slik at vi vet at finansiering og annet ikke blir noe problem. Kan dere også få tak i noen sånne kakebokser og doruller som vi kan selge? Vi ønsker jo at Bønna skal lære om økonomi oppi dette eventyret.

Bønna forteller at dere straks skal på en såkalt toleransereise. Er reisemålet allerede bestemt? Jeg vil gjerne foreslå en uke til Ibiza eller Kos, som en slags første russetur. Det blir jo absolutt en toleransereise, siden alle på trinnet får være med. Det vil føles trygt og godt for oss foreldre at lærere er med på denne russedebuten. Elevene vil få tid sammen til å finne ut av hvem som bør ha hvilke roller på russebussen, hvem som bør holde seg til vanlig, liten russebil og hvem som faktisk bør bli gåruss. Jeg legger infoen ut på trinnets facebookside, og skriver at dette er bestemt i samråd med skolen. Regner med dere setter pris på et såpass bra initiativ. Vi har fått nok av hint om at vi har vært for passive i alle foregående skoleår, så nå håper jeg dere bli fornøyde.

Mvh Pia

3 kommentarer:

 1. Bønna❤️
  Toleransereise til Ibiza eller Kos.
  Mora til Bønna gir seg aldri.
  Lykke til med nytt skoleår!

  SvarSlett
 2. Jeg dør! �� "dere må regne med at noen møter opp direkte på videregående" ����

  SvarSlett
 3. Som alltid Pia, innertier på dette Bønnainnlegget også!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails