søndag 5. august 2018

Dølt

Dere som har fulgt bloggen ei stund, har vel fått med dere min svakhet for sånne posters eller prints. Eller bilder, heter det vel på norsk.

Nu vel, en stor favoritt er Dølt Interiør.  Der finner du humoristiske bilder, dype bilder og rørende bilder.


Jeg skal ikke si annet en at jeg får gi bort et bilde til en av dere! Gå inn til Dølt Interiør, finn din favoritt, og fortell meg hvilket bilde du gjerne vil ha hvis du blir trukket ut som den heldige vinneren!

22 kommentarer:

 1. Elsker dølt-bildene! Min absolutte favoritt er Fisker’n fra Løkka ��

  SvarSlett
 2. Så mange kule bilder! Stormwader eller LOL, tror jeg er favorittene - og ai veloverveide I can fly.

  SvarSlett
 3. Elg i solnedgang syntes jeg var kult!

  SvarSlett
 4. Wow, så fantastisk! Falt veldig for «Har du fyr» ��

  SvarSlett
 5. Fix you! var nydelig. Den ønsker jeg meg:)
  bk_bv@hotmail.com

  SvarSlett
 6. Solskinnsregn var kjempestilig :-)

  SvarSlett
 7. Hei Pia! Jeg er nok en av de tause, men synes du er morsom og flink! Jeg ønsker meg «Fix you» på den nymalte stueveggen min! Fortsatt god sommer!

  SvarSlett
 8. Så mange fine å velge mellom. Tror det må bli «farvel» hvis jeg skulle være så heldig å vinne, siden mellomste snart er på tur ut døra for å bli student... det blir veldig rart å bare ha en igjen hjemme.

  SvarSlett
 9. Åh, sensommerdans 40x30 var min favoritt! Krysser fingre for det får pryde veggen i ny leilighet om noen uker. Men uansett, takk for et friskt pust i bloggverdenen, blir alltid ekstra glad når jeg ser at du har skrevet noe. Hilsen Anne

  SvarSlett
 10. Synes bildene er fantastiske. Mye å velge i men bildet har du fyr var virkelig flott. Å hadde passet så godt inn hos oss.

  SvarSlett
 11. "Spire" er fin. Har vel ikke vegg nok igjen til å henge den opp hjemme, men kanskje jeg finner plass på jobb et sted. :)

  SvarSlett
 12. Så kule bilder. Har aldri hørt om dem før. Kunne hatt flere av bildene, men som sørlending faller jeg ned på Fiskeren fra Løkka :-)

  SvarSlett
 13. "Spire" gav meg minner frå barndommen. Sommar , skumring og lukt av myr/vått gras:-)

  SvarSlett
 14. Tenk å blitt den heldige vinneren og fått en Dølt på stuaveggen :) Vi bor på Askøy utenfor Bergen og jeg tenkte først på #Bergen, men jeg måtte velge med hjertet mitt og da ble det solskinnsregn :)

  SvarSlett
 15. Magi hadde passet perfekt på den tomme veggen i den nye loftstua vår

  SvarSlett
 16. utrolig kule bilder! Jeg likte "Sensommerdans" ekstra godt.

  SvarSlett
 17. Prøver å få eldstemann litt kunst- og designinteressert, ved å prakke på han ting jeg liker med blandet hell. Tror forøvrig «Elg i solnedgang» kunne gjort suksess!

  SvarSlett
 18. Elisabeth Åmodt Lerbrekk12. august 2018 kl. 11:04

  Eg likte best biletet "Fiskeren fra Løkka"

  SvarSlett
 19. Takk for tipset. Så glad jeg ble for å endelig finne morsomme, meningsfulle og fine bilder. «Fix you» må opp på veggen min, one way or the other.

  SvarSlett
 20. Her var det mye fint å velge blant. "Har du fyr" er min favoritt.
  Tina

  SvarSlett
 21. I beleven I can fly er min favoritt siden det er en evigvarende diskusjon i heimen om det er Supermann eller spiderman som er best

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails