mandag 2. juli 2018

Supersingelsommer!

Åssen er egentlig sommeren for en middelaldrende singel kvinne?
Oh, baby! Her skal du høre!
Jeg har fulle dager, rett og slett, med masse meningsfulle aktiviteter.

Jeg baker bagels og sylter bær hver morgen, mens jeg ler og slenger hodet kokett bakover og tar massevis av selfies.

Jeg løper mil etter mil oppover bratte bakker, gjerne med sånne traktordekk i tau bak meg. Det synes jeg bare er stas!

Hjemme springer jeg lett og ledig med nypedikyrte føtter over den velstelte, frodiggrønne plenen min. «Der har vi nabolagets pryd!» tenker nok naboene, både om meg og plenen. Jeg luker, planter stauder og ruller meg rundt i krydderhagen.

Morsrollen har jeg aldri taklet bedre. Tenåringsguttene tar seg mer enn gjerne en pause fra Fortnite mens de roper «Mor! Du flotte kvinne! Takk for alt du gjør for oss! Vi unner deg alt godt!» og så rydder de kjapt ut av oppvaskmaskinen og plukker opp håndklær fra badegulvet.

Og beilerne? De står i kø! Frode fra Fredrikstad, Morten fra Måløy, Hassan fra Homs, ja, det er bare å velge og vrake! Det plinges i sjekkeapper, blomsterhavet utenfor inngangsdøra blir større og større, og kjærlighetserklæringer renner inn. Her snakker vi sjekking og hooking på høyt nivå!

Om kvelden står jeg foran speilet og beundrer meg selv, tar bilder av thigh gap og byste, og deler på snap og insta.Nei da. Ikke helt sannheten, det der. Men jeg har fått manikyr av et par åtteåringer, jeg har vaska klær,  og det er fotball-VM.  Og det er sommer og sol og fri. Det er slettes ikke verst.

Ha en strålende dag, med eller uten negler!

2 kommentarer:

  1. Tenåringsgutter - puh - jeg holder på å klikke i vinkel her i heimen. God sommer :-)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails