fredag 27. juli 2018

Norway cup-bekymringer

Hva tenker du på? spør en av mine beste venner, nemlig facebook. Jo da, kan jeg svare, jeg tenker på Norway cup. Og hvilket helvete det er for en mor å sette seg inn i ulike baner og oppsett og kampsteder og tider. Og så må jeg huske på å sende med plaster. Drikkeflaske. Solkrem? Og alt sånn overnattingsgreier, men det får de ta ansvar for sjøl.
Jeg anser meg som rimelig oppegående, men sånne oppsett er faktisk ikke så lett å finne ut av. (Argh! Plutselig slår det meg, som en vedkubbe i magen: kanskje jeg ikke er rimelig oppegående? Herregud! Nå har jeg fått nok en ting å bekymre meg for. )

Livet ass.
Må også finne et passende outfit, tror jeg går for dette. Men jeg skjønner ikke helt det med den flaska. Pink, lissom? Er jeg fargeblind, eller er det en slags kode jeg ikke fatter? Eller er det rett og slett det jeg kunne fastslå for ca 1 minutt siden? #ikkedenskarpesteiskuffen.
I tillegg til dette oufittet, tar jeg også med meg en fotball som jeg skal kalle Wilson. I stedet for en liten fotballaktig hund, lissom.
Bilde lånt fra washingtonapparel.us

Skal du på Norway cup? Ses vi på bane 2LA9? 8 VA11? Eller kanskje rett og slett på 21EK7?
Koder ass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails