lørdag 12. august 2017

På vann og brød

Jeg har flytta inn i noe jeg er veldig fornøyd med. Men det er selvfølgelig adskillig mindre enn der jeg har bodd før.

Attenåringen synes at hans nye rom er som ei lita fengselscelle, sånn interiørmessig sett. Og jeg kan jo forstå hva han mener. Det var lissom ei seng, et skap, et vindu og noen sterile vegger. Ikke plass til stol, pult eller kommode. Men, som dere alle vet, så lærer nød en naken kvinne å spinne. Ikke var det plass til en hyggelig TV-krok med fargerike puter på rommet hans. Og som dere vet, er jeg litt interiørretardert. Jeg fikk heller spinne videre på celle-temaet.  
Som en hyggelig innflytningsgest, satte jeg fram litt tørt brød og vann. Tror faktisk han satte pris på den elegante fengsels-touchen. Jeg fikk faktisk lyst til å sette gitter foran vinduet også. Og installere et lite overvåkingskamera.

Edit: Nå har han faktisk klart å få det riktig så hjemmekoselig, helt uten en mors innspill. Alt han eier ligger nå slengt rundt på gulvet, og han kan vasse seg fram til senga. Hva skal man med klesskap når man har noen kvadratmeter med gulv, spør nå jeg



3 kommentarer:

  1. Hehe... sånn dekorering hadde 14 åringen her klart fint selv også...

    SvarSlett
  2. Dette er jo et rom med potensiale :). Det fins Micke-pult (IKEA) en kan få inn på enden. Litt bilder, puter, en kommode, så er dere der :).

    SvarSlett
  3. Liker at du har kvessa pennen og gir oss litt humoristiske snert ord og innlegg selv livet sikkert akkurat nå er noge lite turbulent. Humor er åkke som en bra ting!! Lykke til videre Pia!!!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails