fredag 11. august 2017

Nu jäklar, nu kör vi!

Du har alltid minst to valg. Enten kan du bare gi opp. Eller så kan du stå på og gå videre. Det er ikke alltid i livet at man ser det siste valget der så tydelig,

Denne sommeren har vel ikke akkurat vært av det lystigste slaget. Hodet mitt, som egentlig alltid er fullt av en eller annen tanke, var i starten av sommeren fullt av tanker som «OMG! Jeg er skilt! Nå blir jeg ensom resten av livet! Hvem vil ha en rar, middelaldrende kvinne som hater small talk og ikke akkurat har en sprudlende latter?» Akkurat de tankene der var jo veldig selvsentrerte. Så har jeg hatt vondere tanker som «OMG! Jeg river opp livet til fire helt uskyldige og velfungerende barn!» De tankene vil jeg vel ha for evig, det er vel forbannelsen man bare må bære med seg når man velger å skille seg. Jeg trøster meg med at A) Skilsmissen har gått ryddig og greit for seg B) Ungene virker fortsatt fine og velfungerende og ikke helt sånn opprevne C)  Jeg har ikke skilt meg fra ungene, og ungene har fortsatt begge foreldre.

Her en kveld fikk jeg en veldig  «Nu jäklar, nu kör vi»-følelse. Nå har det vært nok tristhet for en stund. Livet går videre. Greit at mye er kjipt, men det hjelper meg ikke å bare fokusere på all elendighet, skam og skyld. Det er faktisk mye som er bra også. Jeg fikk plutselig veldig lyst til å skrive. Men jeg veit ikke om jeg bør skrive? Blogging er fortsatt like kleint som alltid, ikke sant?
Og hva skal jeg skrive om? Flytting, hus og interiør? Matpakker og bokbind? Livet med tre tenåringer? Det problematiske med å ha en åtteåring som har låta "Fy faen" som sin absolutte favoritt?  Tannemalje? TV-høsten? Pelsstell? (Både på katt og folk, egentlig). Skjønnhet, gardiner og hagestell? Thigh gap og nails? Havnesjefens tragiske endelikt?
Akk. Så mange tanker, så få svar.

Ha en flott fredag, med eller uten pågangsmot!

6 kommentarer:

 1. Så bra - alltid sol etter regn om man venter lenge nok. Håper du skriver mer. Alltid like underholdende det du skriver. Klem og go helg til deg :-)

  SvarSlett
 2. Skulle gjerne høre om livet med store barn. Har en tiåring som mener hun er seksten..

  SvarSlett
 3. Jeg vil høre om alt det der,jeg! For du er så god til å skrive, og personligheten din er fantastisk! U GO GIRL! (og BØNNA så klart, vil jeg gjerne høre om!)

  SvarSlett
 4. Skriv om livet, om realitetene. Sånn som du alltid har gjort. Realiteten er det JEG vil ha, Ikkeno jåleri - det er DA det blir interessant lesning. Fortsett i samme spor du ;)

  Vi er mange som har samme sivilstatus som deg. Det er kanskje ikke så mange enslige bloggere, derfor ser jeg fram til fortsettelsen på bloggen din:)

  Lykke til framover! Jeg er trygg på at det går relativt greit med både deg og barna dine.

  Klem Carina

  SvarSlett
 5. Jeg vet at dette går seg til.. Jeg hadde skrevet ett blogginnlegg, så flytta jeg ut. Jeg skrev meg gjennom bo, mannekrise,alle slags kriser..I ettertid ser jeg at jeg ikke bare var morsom i blogglandia..men litt morsom var jeg. Poenget mitt: jeg kom meg videre. Du kommer nok ikke til å ende opp som pussig og ensomt menneske med fire barn. Du er jo deg. Bare skilt. Lykke til. Dette går veien. Snart er det verste gjort :-) <3

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails