mandag 29. mai 2017

Sårt skilsmisseinnlegg, del 2.

OMG!
Jeg frykter jeg gikk rett i bloggfella, med hjerter og klemz og "takk til fineste du!". Men vet du hva? Det føltes helt rett! Jeg ble oppriktig rørt og glad og trøsta av alle fine kommentarer! Og jeg har veldig godt av å lære meg å ta i mot gode greier, ikke bare flåse og fnyse alt unna.

Så i stedet for å komme med et vannmeloninnlegg jeg snart har skrevet ferdig, fortsetter jeg med enda et innlegg i den samme, såre skilsmissestien. Eller, det vil si, jeg skal ikke utbrodere og klage og tigge om oppmerksomhet eller sympati. Så vi gir oss straks. Men måtte bare få si at det var oppriktig godt for meg å legge ut gårsdagens innlegg. Og det er usigelig godt å vite at mange bra folk har gått den veien jeg er inne på nå, og at de sier at det går bra.

Jeg har det ok, og jeg skylder ungene å være sterk og morsom. Det er sånn jeg vil være. Og det er sånn jeg er. Samtidig som jeg innser at jeg også er den sårbare og triste Pia-versjonen. Den versjonen trenger ikke å komme fram i hytt og pine. Men jeg aksepterer at den er der, den har alltid vært der, og den kommer til å fortsette å være der.

Jeg regner med at jeg straks går over i den mer fjasete bloggstilen. Det er nå det jeg trives mest med.

En siste ting i dette hjerteskjærende blogginnlegget, som viste seg å ikke bli så hjerteskjærende som jeg hadde frykta, er at jeg takker for at jeg har humor. Å spøke om ting funker faktisk bedre enn å kaste seg utfor en foss uten tønne. (Ikke at jeg har prøvd det fosseopplegget. Og ikke har jeg tenkt til å prøve det heller.)

Som vår gode gamle Billy Ocean kanskje ville ha sagt det: "When the going gets tough, the humor get going!" (Og ikke prøv deg med at du aldri har hørt om Billy Ocean! Apropos det, i dag nevnte jeg OJ Simpson i klasserommet, jeg trodde jeg skulle komme med et sykt bra eksempel om et eller annet, og la ut om OJ. Ingen hadde hørt om OJ! Seriøst INGEN! Hvor er verden på vei, spør nå jeg...)

Ha en nydelig kveld, med eller uten ektefelle!

4 kommentarer:

 1. Viktig å kjenne på den siden av seg selv også - man kan ikke alltid være den morsomme :) Og det forstår barna dine også!  PS: *Må fortelle gutten mine om OJ Simpson first thing in the morning!

  SvarSlett
 2. seriøst, utfor den fossen hadde jeg valgt fallskjerm. #reddforåslåmeg . Er ikke gøy når vi blir jeg, men tiden og alt det der.Ta vare på hverandre, med og uten humor

  SvarSlett
 3. Godt å lese begge sidene dine i dette innlegget også... Du hsr jo liksom med dette minbet oss på at du er helt vanlig med et gekt nirbslt liv som har opp og nedtuer. Og godt er det! Gkdt å ikke bare ga et liv som familyen til Bønna 😉😊 usikker på om mine barn vet hvem OJ er også...

  SvarSlett
 4. Humor er så viktig i vanskelige situasjoner. Det ser jeg hos de alvorlig syke pasientene mine. De som har humor klarer å beholde en god livskvalitet. Og vedrørende OJ, så får du anbefale elevene å se serien "The People v. O.J. Simpson". Du får si at the Kardashiens også er med ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails