fredag 9. desember 2016

Kremmergen?

"Unnskyld meg, men hvorfor disser du Forever Living?" skrev en indignert leser.

Her må jeg bare legge meg flat og si at Forever Living-forhandlere selvfølgelig er mennesker på lik linje som alle oss andre. OG...hold deg fast!...jeg har hatt en Forever Living mascara OG en Forever Living dagkrem! Og det var helt toppers produkter! Så jeg har egentlig ingen grunn til å disse Forever Living. (Bortsett fra det Aloe Vera-greiene. Seriøst? Drikke Aloe Vera?)

Det jeg kanskje mest hintet til da jeg skrev noe så vulgært som at jeg burde skytes hvis jeg ble Forever Living-forhandler, var mine elendige kremmeregenskaper. Hvis jeg plutselig hadde blitt en forhandler av et eller annet, ville det vært veldig merkelig. Jeg KLARER ikke å selge noe. Altså, jeg markedsfører gjerne for andre. Det er ikke måte på hvor mye jeg egentlig kan skryte av og føyse opp den minste lille ting. Fleece-sokker med reinsdyrmotiv? O la la! En liten julekule laget av bark? Oh, yes! Ei skjærefjøl formet som en fisk? Hvem trenger ikke det, lissom?

Problemet oppstår når denne skrytinga eller oppføysinga liksom skal gagne meg. Da skjærer det seg. Jeg klarer det vel, men inni meg er det noe som protesterer. Jeg veit ikke hvorfor.

For jeg har da tenkt tanken. "Tenk å ta en liten sum for at folk skal få lese Bønna-innlegga mine!". Eller "Hmm, hva med å legge inn littegrann reklame her og der sånn at jeg kunne dratt inn en liten sum?" Men nei da. Jeg skriver for knapper og glansbilder. Eller et armbånd og et brettspill, i disse dager.

Men å gi bort ting ELSKER jeg. Når vi er inne på emnet brettspill - bare følg med, sier nå jeg, for her vil det snart skje STORE saker!

1 kommentar:

  1. Synnøve Svabø solgte en gang annonser i telefonkatalogen Ditt Distrikt. Hun er jo en relativt... åpen og utadvent person kan man si, men å selge fikset hun ikke. Hun er sitert på at hun alltid var helt enig når kunden sa annonseringen deres var for dyr, så hun solgte aldri noe som helst :) Sånn er jeg også.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails