tirsdag 13. desember 2016

Juletrepyroman?

Heisan Kristian!

I dag tikket det inn en latterlig melding fra skolens rektor om at juletreet ute i skolegården har blitt påtent ved hjelp av parafin, og vi foreldre ble bedt om hjelp til å løse dette mysteriet.

Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte! Har virkelig ikke skolens ledelse noe bedre å bruke tida på enn en liten uskyldig guttestrek! Hvem tente ikke på noe i sin egen barndom? Vi har hatt mye moro i vår familie når bestefar forteller om alle sine skøyerstreker. Det var langt mer enn en skarve edelgran som fikk gjennomgå på hans tid, for å si det sånn!

Jeg synes det er merkelig at rektor til og med truer med politi i meldingen sin. Meg bekjent er det fullt lovlig å tenne opp bål på denne tiden av året. Rektor frykter da vel ikke skogbrann i desember? Å true foreldre på denne måten rett før jul synes jeg faktisk ikke noe om.

Og hva skal man egentlig med et grantre når det finnes så mye flott i plast? Nei, her bommer rektor totalt, og burde vel egentlig være glad for at noen tok skjea i egen hånd og kvittet seg med det gyselige treet. Stygt og usymmetrisk var det også. Og juletrebelysning fra JYSK er altså så harry at jeg ikke finner ord. Tenk også litt på hvor vanskelige dager Bønna har hatt siden treet ble satt opp i skolegården. Han sliter mye med barnålallergi, og det har vært dager da han ikke har orket å møte opp på skolen.

Hadde jeg vært rektor, ville jeg faktisk ha takket for at noen tok seg bryet med å renske litt opp i skolegården, og jeg ville ha satt pris på at noen kanskje kom med noen innspill til hvordan pynte et estetisk og delikat tre i duse pastellfarger.

Mvh Pia

P.S: Bønna har ikke noe med dette å gjøre. Jeg spurte ham rett ut, og han svarte nei, så da er jo den saken ute av verden for vår del. Jeg vet at Bønna oppbevarer en del små kanner med parafin inne på rommet sitt, men slik er jo gutter i den alderen, de samler jo på alt.

1 kommentar:

Related Posts with Thumbnails