torsdag 15. desember 2016

Julegalskap.

Nå merker jeg at det blir for mye for meg.

Overalt ser jeg tilbud, rabatter og fristelser. Absolutt alt og alle kjører julekalendere, der det selvfølgelig skjuler seg den herligste fristelse bak hver eneste luke. Du klarer liksom så vidt å unngå å klikke hjem fantastisk flanellsengetøy bak ei luke, og så dukker det opp verdens kuleste kjole bak neste luke.

Jeg oppdager og får lyst på saker og ting som jeg hverken tidligere har hørt om eller hatt lyst på. Et nytt juleservice? Ja, det ønsker jeg meg! En glassengel med LED-lys inni hodet? Ja, den var da fin! Pute i lin, med potettrykk, laget av narkomane? Ja, så sannelig, den var kul! Og sånn holder jeg på.

Jeg tar meg i å legge igjen kommentarer som "Jeg HÅPer det er HÅP for meg!", "Elgskinn, elgskinn, ELGSKINN!" og "Jeg vil ha den i mocca eller burned tan!" og dette må jo bare være sikre tegn på at jeg er på vei utfor stupet, sånn mentalt sett.

Heldigvis er jeg såpass sterk at jeg klarer å rive fingeren brutalt bort fra handlekurvknappen. Stort sett.
 

Hvordan takler du alle juletilbud? Blir det for mye for deg?1 kommentar:

  1. Ja, det blir for mye. Og i går satte jeg meg pent ned og sa fra til fjortenåringen at jeg egentlig bare blir kvalm av alt vi skal ønske oss og håper å vinne når det e rså mange som har så lite. Vi klarer jo nesten ikke å hoste opp en ønskeliste engang, fordi vi har så mye.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails