onsdag 2. november 2016

Elena fra Avalor

Vi fikk tilsendt de første episodene fra en ny Disney-serie. I tillegg til film, fikk vi også tilsendt noen Prinsesse Elena-effekter og noen godsaker.

"Vi kunne jo ha Prinsesse Elena-fest!" sa jeg sånn kjekt og egentlig uten å mene det. Men sjuåringen hang seg veldig opp i det. Her skulle det bli Elena-fest! Jeg har mer enn nok å komme meg gjennom ei uke med Halloween, høstfest og diverse andre møter, så jeg prøvde å dempe denne Elena-festen. Sjuåringen ga seg ikke. Hun gjør sjeldent det. I hvert fall ikke når hun ser sitt snitt til å få med seg både film og godsaker på en hverdag.

"Skal vi ha den Elena-festen snart?" har hun spurt hvert tiende minutt på sitt verste. Jeg kunne ønske at hun kunne dytte i seg det sukkerspinnet og se på den forbaska filmen og være fornøyd med det. Men nei, hun var ute etter party. Greit, vi tyr til de nærmeste. Boys, oppstilling! Party, sukkerspinn og kul film om tjue minutter. Og wonderboys som de jo er, stiller de opp.

Flate, altså, hun er heldig hun lille. Å ha tre brødre som stiller på alt. Måtte hun sette pris på det.
Okei, brødrene var mest opptatt av å spise godsaker enn å se på en episode om Elena. Så de stakk. Katten ble igjen.  Og sjuåringen ble revet med i historien om Elena. 
 
Og hvis du er klar for intriger, humor og masse musikk, så vises første episode av Elena fra Avalor nå på søndag på Disney Channel. Dere går vel helt bananas når dere får høre at Disney Channel har fått med seg Marian Aas Hansen og Rein Alexander både til kjenningsmelodien og dubbingen av serien!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails