søndag 23. oktober 2016

Outfit-dilemmas.

OMG!

Nå begynner det å nærme seg! Min debut som foredragsholder. Jeg trenger ikke å reklamere for det foredraget, for det er visst fulltegnet og nå er det ingen vei tilbake. Jeg orker ikke å tenke på at det er under to uker til jeg står og skal underholde en diger gjeng med oppegående folk.

Jeg driver og mekker en ganske så snasen presentasjon. Og så har jeg laget en Bønna-kahoot som jeg sjøl synes er ganske så artig. Men jeg mangler en god del for å kunne kalle det et fullverdig foredrag. Jeg skal fylle to timer. Og det bør jo være noe bra. Jeg kan ikke stå der og danse river dance, lissom, i halvannen time. Pytt pytt. Jeg jobber best under press, og jeg får sikkert sykt mange gode ideer når det nærmer seg.

Mens jeg venter på at de perfekte foredragsideer skal ramle rett inn i hodet mitt, har jeg begynt å gruble på dette med outfit. Hva i huleste har man på seg? Jeg elsker kjoler og sikler over den ene etter den andre.
Har rappa bilder fra KoKo, Fashion in the Forest og Våppi.

Eller skal man ha noe mer nøytralt? Svart lissom? Det kan jeg faktisk gå i. Svart bukse og svart topp. Hvit bluse og svart blazer og sånn businesswoman-skjørt nekter jeg å gå i, da stiller jeg heller i batman-drakt. Må man ha negler? Sminke? ARGH! Så mange tanker, så liten peiling.

Jeg kler meg i sekk. Og smører meg inn med aske. Livet leker. Over og ut.

5 kommentarer:

 1. Stemmer for batman-drakt ;) Hihi - neida, men en like fargerik kjole som den fargerike personene du er det bør du velge!
  Lykke til

  SvarSlett
 2. Jeg digger våppi-kjolene, og har flere. Men det viktigste på en sånn dag er vel at du tar på deg noe du føler deg vel med😉

  SvarSlett
 3. Den Våppikjolen var nydelig <3 Ta på deg noe av det du trives i, og det du synes er behagelig.

  SvarSlett
 4. En kjole du føler deg vel i og som løfter deg opp på scenen, må det bli. Lykke til!

  SvarSlett
 5. Pass på at kjolen/antrekket IKKE tar oppmerksomheten bort fra foredraget(tenk bare på leppestiftkjolen til Siv Jensen v forrige valg, ingen husker hva hun sa - kun kjolen). Dette er ofte grunnen til at man kler seg litt nøytralt når man holder foredrag. Du kan vel evt stashe opp ett antrekk med ett fargerikt/kult skjerf?

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails