søndag 9. oktober 2016

Møte med kjendiser!

Vi har vært noen dager i London. Jeg har ikke nok erfaring til å skrive det ultimate "Til London med barn!"- innlegget. Men jeg kan tipse om to ting: Dra på en eller annen musical. Det er en opplevelse. Og så kan du dra på Primark for å shoppe. Det ligger to av dem i Oxford Street, en i hver ende.

Madame Tussauds er en turistattraksjon mange akker seg over og sier man like så godt kan styre unna. Men våre kids synes det var morsomt der. Vi foreldre ble veldig imponerte over poseringa vi plutselig ble vitner til. Der var lissom noe med voksfigurenes posering som trigget våre barns poseringslyst.

Særlig sjuåringen poserte ved hver eneste figur. Det vil si rimelig mange poseringer.

"Ta et bilde av meg og denne bestefaren!"Det var ikke så mange voksfigurer som sjuåringen gjenkjente. Men det spilte ingen rolle. Det var like stas å posere med en sikkert kjent indisk skuespiller som det var å slenge seg på Spidermans rygg.


I sportsavdelingen så jeg en kjent portugisisk fotballspiller som jeg visste at sjuåringen hadde sett mange ganger. "Der er jo Cristiano Ronaldo!" sa jeg i ekstase. "Han kan du jo ta bilde sammen med!" 
"Jaaa!" ropte sjuåringen like ekstatisk og satte seg sammen med Pelé.


 Gutta var ivrige selfie-tagere, eller de tok kjærlige bilder med både den ene og den andre. Slike innlegg kan vel bare avsluttes med "Og alle var enige om at de hadde hatt en fin dag".

7 kommentarer:

 1. London er fantastisk ��. Madame tussauds likeså ��

  SvarSlett
 2. Ha ha, flotte bilder. Jeg har et hvor jeg lener meg kjærlig mot Colin Firth, men jeg ser jo nå at det er temmelig tamt.

  SvarSlett
 3. Herlige bilder! :D Ser ut som dere hadde det kjempekjekt!

  SvarSlett
 4. "Ta et bilde av meg og denne bestefaren". Herlig, jeg gapskratter. Hun skulle bare ha visst. :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails