tirsdag 4. oktober 2016

Listelykke!

For ca et år siden la medblogger Gunn Beate Reiton Rulnes meg til i en Facebook-gruppe som het Listelykke. De folka som var med der, skreiv om lister og rydding og system og orden. Jeg trur til og med at noen av dem dreiv med fargelegging.  Dem om det, tenkte jeg, og fortsatte med å skrible på mine gule lapper eller i familiekalenderen. Men etter hvert som de delte den ene snasne lista etter den andre, klarte jeg ikke å unngå å bli fascinert. Du verden så mange forskjellige lister man faktisk kan lage! Det innbyr jo til litt mer orden når listene ser ordentlige ut. Mine skriblerier i familiekalenderen vår klarer jeg ikke å tyde selv en gang.
 
Og de listelykkefolka har jo helt rett i at det gir ro i sjela når du klarer å få rydda skrivebordet. Eller gangen. Eller alle de klærne som ligger slengt inne på badet.
 
Så, plutselig, en vakker dag, var Listelykke blitt ei bok! To faktisk, for å være mer presis. Jeg ga meg ende over! Kan man utgi bøker om lister, lissom?
Jeg fikk tilsendt bøkene fra Cappelen og tenkte at her fikk jeg stoff til å harselere med. Særlig når jeg ser ordet Mindfulness, føler jeg en sterk trang til å rope KOKO! Men den blå boka inneholdt jo noen ganske så gode tanker og råd. Inspirasjon, vil jeg faktisk også si. Så den beholder jeg. Den gule notatboka, derimot, er jo så delikat og flott inni at jeg ikke tør å besudle sidene med min håndskrift. Så den kan en av dere få.
 
Legg igjen en kommentar her eller inne på Pias verdens facebookside. Så skal det nok bli ordning og reda hjemme hos deg i løpet av høsten!

Hæppy høst!

15 kommentarer:

 1. Nå har jeg fulgt ei venninnes listelykkekjøp og hennes egen lykke pga disse, på snapchat, over lengre tid. Og har hatt såååå lyst på de selv! Ønsker meg veldig ☺

  SvarSlett
 2. Åh, ja takk! Er avhengig av lister, spesielt nå som jeg er høygravid med termin om få dager. I tillegg til pakkelister og huskelister har jeg flere scenariolister der det står hvem vi skal ringe osv i forhold til når fødselen starter. Lister og lapper er livet!

  SvarSlett
 3. Jeg ønsker meg en slik. Jeg er en sucker etter lister. Med fire barn er det endel som skal holdes orden på ;)

  SvarSlett
 4. Jeg har ei venninne som akkurat er ferdig med cellegift, stråler og alt det som følger med brystkreft. Og hun er en racer på gulelapper og almanakker. Og om jeg vinner trekningen så skal jammen hun få den, - jeg tror nemlig hun og en slik vil være full match :)
  og når sant skal sies så har jeg forsøkt med på en slik notatbok med lister, men pen, det blir den ikke.. men full av bilder, utklipp, notater og alt annet jeg digger å rable ned og spare på.

  SvarSlett
 5. Ja til lister! Ja ril giveaways! og ja takk til gul bok!

  SvarSlett
 6. Elsker å skrive lister. :) Og så fin og gul bok!

  SvarSlett
 7. Ja, takk til ordning og reda! Men det var det å komme i gang da.... :-)

  SvarSlett
 8. Sier ikke nei takk til lister 😊

  SvarSlett
 9. Hehe, har kjøpt meg den blå i håp om at jeg skal få system og orden. Har vært listeskriver, men nå klarer jeg til og med å prokrastinere bort listene. Kommer muligens til å kjøpe meg den gule, når jeg en gang har klart å lese ut den blå... ;)

  SvarSlett
 10. Jeg ønsker meg også... og TRENGER - ikke minst :)

  SvarSlett
 11. Som uforbederlig listeskriver hadde dette vært topp:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails