søndag 2. oktober 2016

Konfirmantfoto. Og konfirmantmorfoto.

Det var dette med å roe ned eksponering av ungene, da. Men jeg viste stolt fram konfirmasjonsbilder av eldstemann for to år siden, og jeg kan ikke være noe verre (eller bedre?) nå.

Da femtenåringen skulle konfirmeres i mai, hadde vi tenkt til å kutte ut proff fotograf. Vi tar da så fine bilder sjøl. Men etter konfirmasjonen så jeg at Ann Sissel Holthe lokket med en hvitveisskog og jeg er jo veldig lett å påvirke, så vips hadde jeg bestilt fotografering.

Bildene ble flotte og jeg viser dem stolt fram. Jeg er jo egentlig imot å bare vise fram fine bilder for å få responsen "Gud, så vakker!" eller "Helskjønn!" For det fineste med ungene mine er ikke det man ser på bilder. Bare for å ha det sagt.
Men han er nå så flott. Og jeg er så stolt av ham. Og her holdt jeg nesten på å putte inn et hjerte.
Jeg veit at Ann Sissel er flink med kameraet. Og hun ble sikkert IKKE forbausa da konfirmantmora plutselig skiftet til kjole og høye hæler og ba tynt (eller krevde høyt) å bli fotografert. Sånn innimellom lissom. Jeg har ikke lange negler, og jeg er dårlig med make-up-legging og det meste innen beauty egentlig. Men jeg synes bildet ble fint.

Alle bilder: Ann Sissel Holthe, fatmonkey.no1 kommentar:

  1. Flotte bilder :) Ok, du hadde ikke grønne negler, men kjolen din sto godt til veggen bak. Matching !!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails