mandag 24. oktober 2016

Kjøkkentrøbbel

Det ble for mye for mannen. Han klikka. Han klarte ikke mer. Den siste uka har han stått på kjøkkenet og slått rundt seg med et kjøkkenhåndkle. Og han har laget feller. Med eddik og gjær og gud veit hva. Bananfluenes invasjon på kjøkkenet har virkelig fått det til å tilte for ham, men jeg opplever en glød og et engasjement i mannen som jeg sjelden har sett.

Fellene hans funker faktisk, og han har fått tatt rotta på rimelig mange av de små røverne.

Og flere skal ende sitt liv, det er mannen fast bestemt på. Jeg, som ikke akkurat kalles tålmodighetens kvinne, håper de snart har vandra heden, alle som en. Jeg makter ikke alle de fellene som står på kjøkkenbenken.
Dette kunne fint ha vært en innbydende kaffelatte-etellerannet, med melkeskum og kaneldryss og gud veit hva. Men ikke la deg lure! Dette er en stinkende bananfluefelle. Med gjær. Og sukker. Og et lett dryss av fluer.

4 kommentarer:

 1. Blæh, de fluene er noe shit. Vi har også x antall flyende rundt i huset, og jeg aner ikke hvor de kommer fra :( Flinke mannen din som lager feller .

  Rødvin er visst også en super felle :)

  SvarSlett
 2. Litt eplecidereddikk i et glass, en dråpe zalo oppi, litt plastfolie over glasset og stikk noen hull med gaffel. Fluene blir borte uten alt for mye stank. Kan også settes i søppelskapet, da det er en yndet klekkeplass.

  SvarSlett
 3. Vi har fortsatt de store, men bananfluene er heldigvis forsvunnet.

  SvarSlett
 4. Jøss, jeg ville drukket den der på no time!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails