onsdag 27. april 2016

Skrap. Og møkkaland?

Mens jeg sto ute og skrapet bilruta en morgen seint i april, jeg gjentar, seint i april! snart mai! snart sommer! så for tankene mine til hvor grusomt vi har det her i landet. Her står jeg altså opp, gjør meg klar til å dra på jobb, på en dag som så absolutt burde være snøfri, og så blir jeg stående i mange minutter for å skrape bilen!

Jeg kjente på følelser som hat, aggresjon og sterk avsky. Dritt-Norge! hadde jeg lyst til å rope ut. Møkkaland! Men så begynte jeg å tenke på han derre Trump og sånne flyktninger som flyter i land og jordskjelv og bombinger, og da fant jeg ut at jeg kanskje kunne holde kjeft.

Men forvent ikke at jeg roper hurra hvis det snør på 17.mai.

Ha en gledens dag med eller uten frost!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails