tirsdag 1. desember 2015

Kalendergleder

Seksåringer må være i gullalderen når det gjelder adventskalendere. Der de yngre ikke helt skjønner greia, mens de eldre kanskje ikke er like gira lenger, er en seksåring rett og slett i ekstase. Vår seksåring har gleda seg noe enormt de siste dagene, og i går var det trøblete å få sove. Nå var det straks desember! Og julekalender!

Hun var jo skjønn da hun i dag tidlig oppdaga at dagen faktisk var kommet. Hun løp inn i stua, rasket med seg en firedel av det som lå i den første kalenderlomma, og sprang gledesstrålende inn til foreldrene for å vise fram dagens fangst.

"Hva i all verden er det du har fått?" spør jeg så oppriktig at jeg nesten tror at jeg har glemt hva jeg la opp i kalenderlomme nummer en for bare noen timer siden.
"Jeg vet ikke!" sier hun overlykkelig. "Men det ser nesten ut som et viskelær som ligner på ei bok!"

Eh, ja, det var et viskelær. Som ligner på ei bok. I morra håper jeg at hun vil fryde seg like mye over noe som er langt og tynt og som ligner på en blyant.

Slår kalendergavene dine an?

4 kommentarer:

  1. Jeg husker ennå at jeg fikk en bok som var et viskelær i kalenderen da jeg var lita! Stor stas! :D

    SvarSlett
  2. Herlig! Jeg trodde min tolvåring hadde vokst fra julekalender, men hun protesterte vilt da jeg foreslo å avvikle. Var viskelær i første pakke her også, og det ble godt mottatt.

    SvarSlett
  3. Hos oss går det i 3xKinder og 1xPondus. Sjokkis til hele klanen. Deilig før frokost!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails