mandag 9. november 2015

Nyheter!

Midt i alt dette med flyktningestrømmer og dødsfallet til Nora Brockstedt og et ebola-fritt Sierra Leone, så kommer det altså en nyhet som setter meg helt ut. Trine Rein, du vet, sangfuglen, og Lars Monsen, soveposeentusiast, gifta seg IKKE i sommer! Jeg blir målløs! Her har de altså ikke gifta seg, men lurt folk til å tro at de har vært gift i flere måneder! Og så HAR de gifta seg allikevel, bare at det ikke var i sommer, men nå i helga, faktisk!

Ja, gratulerer så mye! Jeg sender blomster! For dette var stort!
Skjermdump fra Dagbladet. Jeg ser jo nå at det var flere småfrekke nyheter der. Kan det legendariske ballegrepet til Vinnie Jones rett og slett ha blitt gjentatt? Etter 27 år?! OMG! For ikke å snakke om at Liverpool-fans har blitt kalt avskum. Ikke i opptak, nei! Men på direkten! Verda står ikke tel påske!

Har du fått med deg noen nyheter i det siste som virkelig har slått deg i bakken?

2 kommentarer:

  1. Opplever som deg at spennvidden er stor:))..og vet snart ikke hva som slår meg mest i bakken..forferdelig med alle de som må forlate sine land..og informasjonsstrømmen er sprikende og vanskelig å forstå....og opp i alt dette meldes det ikke frost her på midten..sånn går no dagen..
    God uke ønskes deg;)

    SvarSlett
  2. Hæ! Giftet de seg ikke likevel? Altså, hvor vanskelig kan det være? Enten gifter man seg, eller så gjør man det ikke...

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails