torsdag 12. november 2015

#dement

Jeg elsker jo å sjikanere for eksempel mannen i huset. Men nå spørs det om jeg ikke må ta en nærmere titt på meg sjøl.

I dag hadde jeg en skjellsettende opplevelse. La meg gå rett på sak.

Jeg parkerer bilen og går og henter meg en sånn gratis parkeringslapp. Jeg går tilbake til bilen, legger lappen på plass, låser bilen. Så går jeg jaggu meg og henter en ny parkeringslapp. Og dette skjønner jeg ikke at jeg akkurat har gjort, før jeg låser opp bilen og skal legge inn parkeringslappen. Der ligger det jo en parkeringslapp fra før! Og da begynner jeg å tenke. Åssen merker man for eksempel at man begynner å tørne? At man er på god vei til å bli gæærn? Eller merker man det ikke? Vil jeg en dag bare befinne meg tannløs lallende på gulvet i hjørnet på en eller annen institusjon? Iført tvangstrøye og hjelm? Må man forresten gå med hjelm hvis man tilter?

Huff, nå har jeg fått enda en bekymring. Men dette er helt klart en skremmende utvikling.

4 kommentarer:

 1. Kan ligne på mange tanker i hodet...been there, done that..men alvorlig nok :)

  SvarSlett
 2. Er ikke dette som å gå i kjelleren for å hente poteter og komme opp uten?

  SvarSlett
 3. Haha!! Fantastisk bra!
  ...og dette skjer KUN eldre folk, Pia...

  SvarSlett
 4. Haha, nå bærer det rett inn på demensavdelingen med hjelm og tvangstrøye, ja!! Har gjort sånne ting selv også, gitt. Jeg skylder alltid på ammetåka!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails