onsdag 7. oktober 2015

Klar for quiz?

Ikke noe er som en god, gammaldags quiz når du egentlig ikke har noe spesielt å skrive om. Så la oss peise på! Reglene er som alltid ellers: Jeg kommer med et spørsmål. Og så følger 10 mulige svar. Greia er at kun ETT av svarene er riktig! Det betyr at de ni andre svarene er fullt oppspinn! Det ber jeg dere legge merke til. Jeg har tross alt hatt sånne quizer før, og det er ikke måte på åssen folk klarer å svelge de helt gale svaralternativene. "Jøss, skal du gifte deg med en ung greker med Downs syndrom?" kan jeg få høre. Eller "Skal du virkelig begynne med oppdrett av struts?" Eh, nei, jeg ska`kke det! Og hvor tar folk slikt oppspinn fra? "Ja, men det sto jo i bloggen din!" Eh, ja... Det er rimelig mye rart som står akkurat i denne bloggen. Og nå gjentar jeg igjen, ni av svarene her er altså oppspinn. Det betyr at det er løgn, på en måte. Ikke sant, lissom. Fantasi, om du skjønner.

(Og hvis du fortsatt ikke skjønner, få du bare klikke deg videre til et eller annet forum eller noe sånt, for nå gidder jeg ikke å forklare mer. Vi kjører quiz!)

Hvor tror du jeg kommer til å tilbringe kommende helg?

1. Kjerag, seff! Mitt største ønske om å få stå på den forbaska bolten og få tatt noen vidunderlige bilder, blir endelig oppfylt!

2. Jeg skal være vakt på kinoen.

3. Jeg drar en svipptur tilbake til Tanzania. Fikk lissom ikke nok da vi var der i sommer.

4. Jeg skal på SPA i en polsk storby. Massasje, voksing av ben og ikke minst øyenbrynsforming venter.

5. Jeg skal på breakdancekurs! Gleder meg sykt til headspins og battle og sånn.

6. En god kollega har fått meg hekta på quiltingens kunst, og jeg skal på quiltetreff på Stord.

7. Jeg skal pusse sko i gågata til inntekt for Kreftforeningen.

8. Jeg skal ligge på sofaen og spise Cheeze Doodles og se alle de tidligere sesongene av The Walking Dead.

9. Vi får besøk av et filmcrew som skal følge oss gjennom helgas opp- og nedturer. Hvordan takler vi egentlig en hektisk hverdag med fire aktive barn? Svaret får dere på nyåret!

10.  Jeg skal på cupcakedekor-kurs! Endelig skal jeg lære meg skillsa over alle skills!

Okei, fyr løs! Et av punktene er faktisk riktig. Hva tror du er rett?

22 kommentarer:

 1. Det må vel nesten være spa i Polsk storby. Kan virkelig ikke se for meg deg på Quiltekurs (selv om jeg sånn egentlig ikke kjenner deg...).

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, du kjenner meg nok ganske godt, serru! Polen er ikke så verst tippa, men vi får se om d er rett da...

   Slett
 2. Det eneste som passer her er nok skopussing. Har jeg rett, eller???????

  SvarSlett
 3. Tipper du skal til Polen på spa, men jeg ønsker mest at du får besøk av et filmcrew. Tror det kunne blitt en hysterisk morsom film ;-)

  SvarSlett
 4. Tipper du skal til Polen på spa, men jeg ønsker mest at du får besøk av et filmcrew. Tror det kunne blitt en hysterisk morsom film ;-)

  SvarSlett
 5. Filmcrew høres mest gøy ut.

  SvarSlett
 6. Jeg tror (håper) det er nummer 9, og at det er i forbindelse med det samme programmet jeg er med på! Det hadde vært så sinnsykt gøy, for da kan vi snart gå på en ny (premiere-) fest sammen!! ;-)

  SvarSlett
 7. Tror det er nr 9, selv om det høres fristende å komme ajour med The Walking Dead før nyeste sesong starter på mandag... Uansett, ha en fin helg :)

  SvarSlett
 8. Polen! Ganske så bombesikker på det - jadda!

  SvarSlett
 9. Helt personlig ville jeg valgt ostepop og Walking Dead! Og selv om jeg håper på hjemme hos-reportasje, så tipper jeg cupcake-kurs siden ingen andre har tippet det! ^^

  SvarSlett
 10. Går for Kjerag jeg da;)Sprek som du er:)

  SvarSlett
 11. Utifra instagram, så går jeg for Tanzania 😊

  SvarSlett
 12. Håpar nr 9����

  SvarSlett
 13. Basert på dine siste oppdateringer via Instagram og FB er jeg aldri så lite lysegrønn, men håper du koser deg storveis i Tanzania!

  SvarSlett
 14. Jeg vet jeg vet... For jeg har sett det på Instagram! 3 :-D

  SvarSlett
 15. Siden vi ikke har hørt noe fra deg her på en stund ville jeg tippet at du har prøvd deg på Kjærag og gått deg bort.... :-D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails