onsdag 21. oktober 2015

Hvor var jeg? Svar på quiz

Jeg elsker jo quizer der dere ikke har snøring på hva som egentlig er rett. Svaret på min forrige quiz er at jeg tok en snartur til Tanzania. Hvor sannsynlig var det, lissom? Vel, det var  i hvert fall mer sannsynlig enn at jeg skulle stille i et TV-show eller gå på cupcakes-kurs, for å si det sånn.
 
Søstra mi jobber for tiden i Tanzania, og jeg måtte benytte sjansen til å dra og besøke henne. Jeg ville også ha en litt annerledes Tanzania-tur enn den vi hadde i sommer. I sommer var vi turister med privat yatch, safari og bassenger. Nå var jeg mer tilbake på landsbygda og fikk møte folk.
 
Jeg tok massevis av bilder, men må vel vise nettvett og droppe utlevering av alle de menneskene jeg tross alt ikke fikk spurt om det var greit om de ble lagt ut på nett.
 Men denne kvinnen elsker jo photoshoots! Gjerne på stranda. Not. Men hun liker å hoppe.
Her har jeg lagt meg. Men tar gjerne en fotselfie.
 iPad-opplæring
 På et arbeidsrom for lærere
Sånn. Et langt, velskrevet og rørende innlegg, nok en gang.
Men det tar sykt lang tid å plukke ut bilder, altså.

Ha en vidunderlig aften!

3 kommentarer:

  1. Fantastisk! Heldige elever og barn som får dele opplevelse av hvordan det også går an å leve :)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails