onsdag 12. august 2015

Vil du ha en personlig almanakk?Jeg har tidligere skrevet om Personlig almanakk. Da får jeg gi bort en kalender til en av dere, pluss at jeg får en til meg sjøl. Og nå gjør jeg det igjen. (Ja da, så sånn sett er dette et #SPONSA innlegg)

Hva en personlig almanakk er, ligger vel i navnet. Du kan sjøl velge hvordan forsiden skal være - du kan velge egne bilder, du kan velge mellom mange farger og mønstre. Du kan bestemme hvordan innmaten skal være, du kan legge inn merkedager og andre ting du må huske på. Du kan til og med legge inn kart, sudoku eller mønstersider til fargelegging. 
Når jeg har bestilt en sånn almanakk tidligere, har jeg alltid valgt et bilde av ungene på forsiden. Men nå ble jeg i ekstase over hva annet jeg kan velge som forside! Hvert år har nemlig Personlig almanakk et sånt designteam som lager noen kule forsider. I år har de huka inn en av mine favoritter - Fia Lotta Jansson! Fia, eller Sofie som hun egentlig heter, skriver med sånne bokstaver som jeg blir så innmari imponert over. Og jeg digger selvfølgelig alle utkastene hennes.
Tradisjonen tro gir jeg da bort en personlig almanakk til en av dere. Legg igjen en kommentar her i bloggen eller på bloggens facebookside, så er du med i trekninga som blir en eller annen gang i løpet av helga. Skal vi si søndag?

Vil du ha mer almanakk-inspirasjon, finner du Personlig almanakk på instagram under navnet @personligalmanakk, du kan følge dem på facebook, ja, til og med på Snapchat finner du dem! Sjekk pers_almanakk.


Konkurransen er avsluttet og vinneren kontaktet!

38 kommentarer:

 1. Jeg hadde satt stor pris på en personlig almanakk, så krysser fingre for meg selv!
  Super blogg, som lærer selv, er Bønna-innleggene favoritten!☺️👍🏻

  SvarSlett
 2. Ja takk! Bruker fortsatt litt blyant/kulepenn 😆

  SvarSlett
 3. Ja,jeg vil veldig gjerne prøve lykken :)

  SvarSlett
 4. Hei, Pia, jeg vil gjerne ha en personlig almanakk. Det minner meg om skoledagbøkene jeg hadde på 80-tallet. Likte Tanzania-innleggene dine veldig godt, fikk lyst til å reise dit selv.

  SvarSlett
 5. JA, jeg prøver meg for tredje gang (smiske, smiske ;) og vil gjerne ha en slik sneisen almanakk :)

  SvarSlett
 6. Heisann:)ja jeg ønsker meg veldig:)har skrevet hver dag i mine 7.sans-bøker siden jeg gikk på barneskolen, og det hadde vært veldig artig å prøvd litt større utgave, som samtidig er personlig♥

  SvarSlett
 7. Åh, en slik ønsker jeg meg�� Digger disse almanakkene. Har et par venninner som har en, og har alltid ønsket meg min egen. Krysser fingre��

  SvarSlett
 8. De almanakkene er supre! Har brukt de i noen år nå, og skal fortsette med det inntil et eventuelt bedre alternativ dukker opp. Og hvis jeg ikke vinner her, så skal jeg kjøpe selv. :D

  SvarSlett
 9. Ja, jeg ønsker meg en slik!
  :)
  :)

  SvarSlett
 10. Personlig almanakk hadde vært gull!! Krysser fingre :-)

  SvarSlett
 11. Personlig almanakk hadde vært gull!! Krysser fingre :-)

  SvarSlett
 12. Personlig almanakk hadde vært gull!! Krysser fingre :-)

  SvarSlett
 13. Utrolig fine! Jeg ønsker meg en sånn. Som firebarnsmamma og lærerstudent er det mye som må huskes på hele tiden, da hadde det vært kjekt med fin personlig almanakk å skrive det ned i. :)

  SvarSlett
 14. Desse er så fine! Eg har hatt slik fleire gonger, og håper eg denne gongen er så heldig at eg vinner ein! :)

  SvarSlett
 15. Er helt avhengig av en sånn. Har hatt de 5 siste årene. Hadde vært kjekt å vinne en da....

  SvarSlett
 16. Er helt avhengig av en sånn. Har hatt de 5 siste årene. Hadde vært kjekt å vinne en da....

  SvarSlett
 17. Er helt avhengig av en sånn. Har hatt de 5 siste årene. Hadde vært kjekt å vinne en da....

  SvarSlett
 18. Jeg vil vinne en sånn til mammaen min! :)

  SvarSlett
 19. Jatakk- gjerne :) Hadde vært helt supert med en personlig almanakk ;)

  SvarSlett
 20. Ja, tusen takk! Da venter jeg til søndag med å bestille ;)

  SvarSlett
 21. Har akkurat startet et nytt lærerår og en ny almanakk hadde vært supert!

  SvarSlett
 22. Jeg har veldig lyst på en personlig almanakk til å ha med i veska på høyskolen! :)

  SvarSlett
 23. En almanakk trenger jeg faktisk, så jeg hiver meg på. Jeg liker bedre å skrive på papir enn å bruke mobilkalenderen, så dette hadde vært midt i blinken :)

  Magnus

  SvarSlett
 24. Ja, men ja takk! Jeg vil gjerne ha en personlig almanakk. Og så kan jeg fylle den med mange morsomme sider jeg kan bruke til å få med meg alt som skjer hele året, uten å måtte stikke nesa nedi telefonens kalender til en hver tid- for der får jeg det ikke med meg uansett... (og så kan jeg jo bruke den til å skrive sånne lange setninger med feil kommabruk og sånt også, hvis jeg skulle få mer bruk for det etter å ha skrevet denne kommentaren her.)

  SvarSlett
 25. Ja jeg ønsker meg inderlig en sånn. Har ikke hatt kontroll på livet mitt i det hele tatt siden en ussel kalender-app overtok for pennen og papiret.. Så please.. *blafre-blafre*

  SvarSlett
 26. Ønsker meg! Jeg trenger noe som kan hjelpe meg å huske det jeg må, iallfall er det håpet!

  SvarSlett
 27. Jeg krysser fingrene og slenger meg med. Har ikke noen bedre argumenter enn at jeg ønsker meg en ;-)

  SvarSlett
 28. Innser at jeg ikke har en sjans i havet til å vinne sammen med de som allerede er påmeldt. Men en sånn almanakk hadde vært fantastisk :-) Er hobbyornitolog, og registrerer fugler. En flott almanakk til å notere i daglig hadde vært helt topp.
  (Reiser bort på søndag, og blir uten internett i over ei uke. Legger derfor med adressen min: bjstoen@hotmail.com så ser jeg om jeg var heldig når jeg kommer hjem :-)

  SvarSlett
 29. Jeg er med -trenger ny om en liten stund! Fin høst

  SvarSlett
 30. Oh yes please ��
  Hilsen Helene Harefrøken

  SvarSlett
 31. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 32. Ja, ja, JA! En så trenger jeg! En gang hadde jeg kontroll på alt, hva jeg skulle, hvor jeg skulle og når jeg skulle det. Så fikk jeg barn... nå er jeg fornøyd hvis jeg husker hvilken dag det er ;)

  SvarSlett
 33. Etter et år i mammapermisjon har jeg forlagt almanakken min og den er søkk borte. Har akkurat begynt på jobb igjen og har ikke oversikt i det hele tatt! Så ja, takk! Jeg kunne veldig gjerne ønsket meg en personlig almanakk!😊

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails