torsdag 6. august 2015

Barnehagestart? Eller SFO, kanskje?

//sponsa innlegg, for guds skyld! #ad #annonse//

Midt i alle disse Tanzania-innlegg, putter jeg inn et passende sponsa innlegg (Nei, ikke sånn titusenkronerrosabloggreklamesponsing, mer sånn et gavekortfraPolarnOPyret. Som jeg gjerne vil ha.)

Nå skriver jeg om det jeg vel har skrevet om akkurat i disse tider de siste åra. Og nå må jeg passe meg for at jeg ikke skal bli beskyldt for kopiering eller plagiering, men jeg prøver meg: Barnehagestart! Og skolestart! "Yes!", tenker mange! Og "uæææ!" tenker noen. Og så har du jo alltids de som ikke tenker. Uansett er det et høydepunkt for mange, særlig for de som har barn som begynner i barnehage eller på SFO/skole for første gang.

Når det gjelder utstyr, gjelder det å ha praktiske klær. Tylltights og stive jeans er ikke det jeg ville anbefalt å sende med ettåringen i barnehagen. Fokuser på klær som barna kan leike i! De skal løpe, klatre eller rulle rundt i sandkassa. Myke og vide jeans er greit, og gjerne sånne med strikk nederst. Ellers er joggebukser supert. Fleecejakker. Har du småtasser, må du vel sende med bodyer og annet skiftetøy. Skiftetøy bør man vel sende med uansett. Og regntøy! Gummistøvler! Og om ikke lenge trenger ungene strømpebukser, luer og ullundertøy...

Jeg har alltid vært fornøyd med både utvalg og kvalitet på det Polarn O Pyret har å tilby, og det er alltid spennende å se på nyhetene som stadig kommer inn i butikken.

Høstens nyheter fra Polarn O. Pyret finner du her.
For en kul fyr! Med kule klær! Kunne tenkt meg den buksa sjøl...
Ha ha, akkurat sånn stil har dattera mi!
Yes! Bil-klær kan funke for jenter også! Tenk det!

//Da vil jeg igjen få påpeke at innlegget er SPONSA, men samtidig si at det fortsatt er mulig å skrive sant og ærlig, selv i SPONSA innlegg//

6 kommentarer:

 1. Digger polarn! Tylltights, faktisk, det ante jeg ikke eksisterte! :P Ha en fortreffelig start på både det ene og det andre. Snuppa deres skal vel begynne på skolen i år? Masse lykke til :)


  www.marianneuteng.blogspot.com

  SvarSlett
 2. Elsker PoP - men kiden har vokst seg ut av både Virrevapp og PoP i sommer. Helledussen, shorts som passet ved skoleslutt får han ikke på seg nå en gang... og tweens i over str 152 er prisgitt Cubus - ikke at det er dårlig, men for bortskjemte guttemammaer som har funnet kvalitet så mange andre steder, blit utvalget litt tynt...

  SvarSlett
 3. Det hadde vært helt supert med gavekort til Polarn O Pyret! Datteren vår på ett år begynner tilvenning i barnehagen neste uke - spennende (og skummelt og vemodig for mamsen)!

  SvarSlett
 4. Har to barnehagebarn til uka, og nr to arver kvalitetsklær fra POP som storebror har hatt! Men begge trenger nok nytt fleece-sett, så det ville vi brukt gavekort på :-)

  Mvh helenerosvoll at hotmail.com

  SvarSlett
 5. Vi er så glad i pop! Klærne er gode i størrelsen og kan brukes superlenge. Vi fikk plutselig barnehageplass og jeg har ikke jobb, så et gavekort hadde vært supert! Klem fra Charlotte og Molly

  SvarSlett
 6. Melder meg gjerne på! Har to gutter som sliter ut det meste av klær 😉

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails