søndag 14. juni 2015

Interiørdetaljer. Bak fasaden

Jeg tror noe av det som skremmer folk når det gjelder flytting og salg/kjøp av bolig, er ryddinga. Sjauinga. Peset. Men vi elsker jo sånt. Juni er jo allerede rimelig hektisk med alle avslutningene. (Og her snakker vi ikke bare de vanlige skoleavslutninger, men også sånt som kornett-avslutning, fotballavslutning og ikke minst ulve-avsluting.)
Så hvorfor ikke spe på med stajling og visning av hus midt oppi det hele? Litt krydder i hverdagen, lissom?

Vi har rydda og sjaua og stajla til den store gullmedaljen. Jeg knabba planter på jobb som jeg plasserte random rundt i huset. Jeg lånte sengetepper. Og jeg handla sykt mange sånne Ta 3. betal for 2!-buketter på Mester Grønn.

Og jeg var faktisk veldig fornøyd da fotografen kom. Det var virkelig ryddig. Ta gjerne en titt på bildene her og bli imponert.

Da femåringen kom hjem etter at fotografen akkurat hadde dratt, sa hun "Åj! Her går det jo ikke an å leke!" Og det har hun rett i. Et hus renska for det meste ser stilig ut. Men særlig barnevennlig blir det jo ikke.

Femåringen ble mest imponert over at vi plutselig har fått en kontorkrok i huset. Under permer, ark og rot dukket nemlig et skrivebord opp.

Sånn så det ut da fotografen var her:

Og sånn så det ut tre minutter etter at femåringen hadde kommet hjem:
Her snakker vi viktige #interiordetails som skje, nøkler og klump med plastilina. Med nennsom hånd har femåringen raskt og sikkert pyntet skrivebordet. Og hun synes straks at det så bedre og mer hjemmekoselig ut.
 
En ting er at husets yngste bevisst la fram litt dekor. Noe annet er de større barna som tydeligvis ubevisst "dekorerer" rommene sine. Det er nesten skremmende at et rom som kan se slik ut:

blir seende slik ut neste morgen:
Det kan se ut som om noen har kasta klær og saker rundt i rommet i et heftig sinneanfall - det er da ikke tilfelle. Dette er fra rommet til en rolig, grei gutt som akkurat har stått opp. Så til dere med små barn som tror rotet gir seg etter hvert: eh, nei, det gjør det ikke.

Jeg skjønner ikke hvordan de får det til. Eller, jeg skjønner jo det, da, jeg er jo ikke stokk dum. Det er jo bare å kaste noen favner med klær på gulvet, så blir det seende slik ut. Men hvorfor gjør de det? Hvorfor denne konstante kles-droppinga? MÅ man tenke "Nå skal jeg bare finne meg ei rein t-skjorte, og... ÅJ SANN, der slenger jeg visst en genser, tre joggebukser, en shorts og sju sokker utover gulvet! Pluss en neve skrivebøker." ?

Hvordan ser soverommene ut hjemme hos dere? Strigla og på stell, eller mer kaos?

(Og sorry for at jeg regelrett spammer instagram med de verste interiørhasjtagger jeg kan finne - jeg prøver bare å markedsføre den visninga som snart is coming up!)

6 kommentarer:

 1. Nei, det blir ikke ryddigere etter hvert, hehe. Våre ungdomsrom ser også sånn ut+++ Det er en stund siden de ryddet der inne og jeg har ikke helt oversikten heller. Rommet er deres arena, der får de lov til å ha det som de vil og det er heller ikke bare å gå inn på rommet til ungdommene å rydde opp etter dem, jeg verken vil eller får lov! Smågutta sitt rom kan jeg være med å ommøblere og rydde litt, de liker at jeg er med inn der. Sekstenåringen f eks, han vil ikke ha mamma på rommet. Jeg rekker så vidt å kikke i dørsprekken innimellom før han beordrer meg ut igjen. At han finner igjen noe der oppe forundrer meg like mye- for han er jo presentabel hver gang han kommer ut derfra. Nå er han borte i tre dager på rafting og mor har sett sitt snitt til å lure seg inn for å sjekke at alt står på stell der inne:)
  Jeg skulle nesten ønske vi flyttet innimellom, så får man røsket opp litt her og der! Lykke til med "prosjektet" deres!

  SvarSlett
 2. Måtte sjekke finn-annonsen. Du har fargekoordinert bøkene i bokhyllen. *fnis*

  Lekkert hus da. Wow!

  SvarSlett
 3. Heeeeelt normalt :) Flott hus ! Lykke til med visning og salg! Småbruk neste tipper jeg :)

  SvarSlett
 4. Hahaha, herlig! :D Eller, jeg får litt kløe av ungdomsrommet, akkurat som jeg fikk da hun som nå er 15 bodde her en periode. Jeg forsto heller ikke logikken med "dropp-armen" som jeg kaller det, og kan ikke huske at jeg var sånn. *ler*

  Håper dere får solgt! Det er et lekkert hus! :D

  SvarSlett
 5. Svar
  1. Huset er ikke solgt. Vi fjerna det fra finn nå i sommer, men siden det vi har lyst til å kjøpe heller ikke er solgt, prøver vi på en ny visning om ikke så lenge.

   Slett

Related Posts with Thumbnails