tirsdag 2. juni 2015

Ditt beste skjønnhetstips?

På en herlig biltur med mannen som sjåfør og fire strålende positive, stille og rolige (forsøk på ironi, det der..) barn i baksetene, prøver jeg å zoome ut alt, drar ned solskjermen og blir sittende og stirre på meg sjøl i speilet. Jeg ser antydning til rynker, jeg ser pigmentflekker, jeg ser poser under øynene og jeg ser en regulerbar dobbelthake. Alt det der takler jeg. Men det jeg legger mest merke til, er området mellom nese og overleppe. Når sola skinner inn og treffer ansiktet mitt, ser jeg det tydelig, det som gutta mine hetser meg for. En bart. Ikke bare lyse, lette og sjarmerende hår. Det er jaggu meg et par mørke, stive der også. Jeg blir kvalm. (Mest fordi jeg glemmer å følge med på veien fordi jeg stirrer sånn i speilet. Men litt på grunn av de håra)

Det er en lettelse å komme hjem, løpe ut av bilen, la de andre ta seg av sko og drikkeflasker og jakker og søppel, fyke inn på badet og finne fram pinsetten.

Jeg ser sånne yngre bloggere reklamerer voldsomt for krøllstaver. Sminke, selvfølgelig. Diverse kremer, eller serum, som vi kanskje sier nå til dags. Hair extensions. Og sånne ruller med små spiker som du skal massere ansiktet ditt med.

Jeg slår et slag for den gode, gamle pinsetten.
Denne flotte komposisjonen har jeg tenkt til å kalle for "Pinsett på eikeparkett
(Eller har vi ask?? Herregud, jeg husker ikke!)

Hvilket skjønnhetsredskap er du avhengig av?

4 kommentarer:

 1. Hallo ☺ hva med å prøve voks?? Genialt. Gjør det hos en hudpleier. Koster toppen hundrelappen. Mindre smertefullt enn å nappe. Vokser ikke ut før om en mnds tid og da til gjengjeld lysere og mykere hår. Vinn vinn vinn altså���� ha en flott tirsdagskveld��

  SvarSlett
 2. OI. ....De spørsmålstegnene er egentlig smilefjes....som ikke kom frem her

  SvarSlett
 3. Beste skjønnhetstips - å smile mye. Ikke noe er så fint som et smil :) (Selv om vi får smilerynker av det ;)

  SvarSlett
 4. Pinsetten ble min bff da jeg fikk mitt første strittende hvite hår i tinningen/hårfestet. Og ja, leppa... og under haken...

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails