søndag 21. juni 2015

Bikini eller badedrakt i sommer?

Jeg fikk en forespørsel fra et firma om jeg ville teste ut noen klesplagg. Jeg klikket meg inn på nettsida, og tenkte "Såpass! Ja ja. Jeg har jo en del eldre lesere da..."

Men akkurat de klesplagga de ville ha meg til å teste ut, var badetøyet. Og det så faktisk veldig ålreit ut. Jeg er jo i en alder der sånne onesize bikinier de legger ved som sommergave i Det Nye ikke akkurat er så kledelig. Sånne bikinitruser du knyter sammen på sidene. Og liten bikinitopp med tynne stropper. Nå heller jeg mer mot bikini som dekker. Sånne med litt stor truse, om du skjønner. Og litt kraftig bikinioverdel med solide stropper. Og noen ganger er det faktisk ålreit med badedrakt også.

Inne hos Klingel beskrev de badedraktene med fraser som "kledelig fasong" og "detaljer som skjuler små problemområder" og sånne fraser merker jeg at jeg lar med påvirke av.
Hvilken bikini/badedrakt er din favoritt? Jeg liker den i midten!

Jeg har mottatt kledelig badedrakt og snasen bikini fra Klingel, og de satt riktig så flott. Jeg stiller dessverre (eller heldigvis..) IKKE som bikinimodell på sosiale medier, så vondt vil jeg ikke mine lesere. Men særlig badedrakta var faktisk så ålreit at jeg kanskje tør å legge ut et diskret bilde en gang i sommerferien når jeg har fått nydelig brun hud, solbleket hår og sterke, faste underarmer.

Jeg veit at det finnes mange damer som kvier seg for å gå lettkledd på stranda. Husk at det er flere som ikke akkurat elsker å gå bikinikledd. Men jeg elsker å bade og jeg liker å sole meg. Da er en bikini det rette klesplagget. Jeg liker veldig godt sånne enkle forklaringer på hvordan få bikinikroppen: 1) Ha en kropp. 2) Ta på deg en bikini. Det trenger ikke å være verre enn det.

Hvis du tar en titt på badetøyet inne hos Klingel, vil jeg tippe at du klarer å finne noe som du vil kle og som du vil føle deg vel i.

Ha en herlig sommer, med eller uten bikini!

 //SPONSA badedrakt.//

5 kommentarer:

 1. Den i midten er faktisk ganske raff! De to øverst til venstre har også potensiale ;-)
  Bikini er for soling. Men skal man besøke badeland og slikt, er badedrakt tingen. Voldsomme sklier som jeg synes er gøy, krever badedrakt.
  Hilsen fra opplevelsen etter en vanvittig vannsklie hvor bikinitoppen føk av og underdelen måtte dras ut av kroppen på et uheldig vis,

  SvarSlett
 2. Jeg kan godt like stranda, men helst den som slutter på -skinke..

  Badedrakt, njei, da vil jeg heller ha en slags svømmedrakt, en sånn som dekker alt fra midten på låret til albuen, du ser det for deg? Det er bare det at det ser ut som om jeg har en skjev pølse midt på fronten og ingen skjønner at det er pupper på avveie, så jeg vet ikke helt..

  SvarSlett
 3. Heia deg! LIKER at fokuset er nøytralt. Deilig å se at ikke "alle" lar seg påvirke av medias kjas og mas om kropp, uansett hvordan den er. En bikini og badedrakt bør man ha uansett, så veldig kjekt å kunne ta på seg noe man føler seg både vel og fin i. Og det er i mitt tilfelle just in case noen skulle se meg på stranda. For jeg styrer unna å kle meg så minimalt det meste av tida. Det er bare at det er praktisk å ha det!
  Takk for tips på bademote :D

  SvarSlett
 4. For oss som pleier å feriere nordpå er heldigvis ikke bikini noe must:-)

  SvarSlett
 5. Etter å ha vært noen somre på en av bystrandene i Torrevieja har jeg blitt enda mindre redd i å ikle meg bikini. Der er det ALLTID noen som er større og bleikere, uansett hvor stor og bleik du er. ;) Og jeg er passelig stor og bleik....nå derimot er jeg like stor og brunere enn noen gang (etter min skala, jeg har pleid å være lyserosa) siden jeg har lært meg å smøre med 30 hele tiden.

  I tillegg hjelper det med gode bikinier og de siste årene har jeg handlet på Change. Denne nettsiden skal lagres. *tommel opp*

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails