mandag 6. april 2015

Påskelabyrintsvar.

Dere har nok grubla veldig på påskekrimmen. (Og har du ikke fått den med deg, bør du lese den før du gyver løs på dette innlegget)

Her skal dere få svar.

Det var jo mange svaralternativer der som ikke kunne være riktige.

En tysk turist kommer jo ikke plutselig vasende inn i stua vår, så det var selvfølgelig ikke rett svar. Døden er jo ikke akkurat en person, så det var også usannsynlig.
Påskeegget var helt og fint, ergo har ingen dengt eller sprengt det. Dermed utgår Bønna, superhelten Corcker og svømmeinstruktøren. 
En katt med pølseklype? HELLO-OO! Hvor logisk er det, lissom?
Jeg kunne jo ha kasta meg over påskeegget, men jeg gir ikke ungene mine Red Bull, så der røyk den versjonen.
Femåringen og tenåringen kunne vært riktige alternativer.
Men her får du svaret, servert som en ytterst kort filmsnutt.


Helsefreaken later som om han avstår fra alt søtt og usunt, men spionerer du nede på rommet hans, finner du ut at han gjerne kjører i seg en pose bamsemums eller tre.

Den eneste som gjettet riktig, var Janne Britt! Hurra for deg! Du får kjøpe påskemarsipan på halv pris i morra i utvalgte butikker. Specially for you!

Samlet du sammen alle fem ledetråder i påskelabyrinten, skulle du komme fram til VEGA. Kristin var den første som svarte riktig her hos meg, og du får også benytte deg av påskemarsipantilbudet i morra! Oh happiness!

Ha en vel overstått påske - nå trekker vel alle de som har valfarta påskefjellet ned mot hverdagen, og vi slipper å bli bombardert med deres påskelykke. Intet overgår en god, gammaldags hverdag, spør du meg!

2 kommentarer:

 1. Hæ, var det ikke katta med pølseklypa???

  SvarSlett
 2. Trenger du barnepass?
  Vi er 6 jenter fra Foss Vgs som har startet opp ungdomsbedriften Tidsklemmen UB.Vi hjelper småbarnsforeldre med barn i barnehagen/barneskolen i Oslo Oslomed å hente barnet for foreldrene slik at de slipper rushtidsstresset og kan få fullført det de måtte ønske.
  Vi har bred erfaring med tidligere barnevakter og har allerede flere fornøyde kunder. Er du interessert? Ikke nøl med å ta kontakt!
  Send oss en mail eller besøk facebooksiden vår! Vi vil veldig gjerne hjelpe deg:)
  Mvh jentene i Tidsklemmen

  For deg som trenger litt ekstra tid

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails