onsdag 1. april 2015

Ny bil!!! Og slagord?

Som blogger har man jo en enorm påvirkningskraft. Viser jeg et bilde av for eksempel Jubelsalami fra Grilstad, kan du banne på at jubelsalamien blir revet ut av butikkhyllene dagen etter. Skriver jeg litt lett og ledig om fordeler ved å ha lameller i stedet for gardiner, vil de som selger lameller merke en økt etterspørsel etter lameller. Mens KID og Princess må si opp folk på grunn av synkende gardininteresse. Ja, her kunne jeg bare spydd ut eksempel etter eksempel. Men over til dagens gledesrop.

Fordi JEG, selveste Pia fra Pias verden, skriver om biler, våkner selvfølgelig bilbransjen. Jeg fikk en meget hyggelig mail fra Honda Norge. De ønsker å gi meg en helt ny Honda Jazz! I valgfri farge! Med et oppgradert navigasjonssystem og skinnkledd ratt! Jeg gir meg ende over!

De ønsker jo at bilen skal få litt oppmerksomhet, og jeg må ha litt reklame på sidene, men jeg ELSKER jo både oppmerksomhet og reklame, så dette blir toppers!

På den ene siden skal det forståelig nok stå HONDA JAZZ og på den andre siden skal det stå LES PIAS VERDEN! Men hva skal det stå bak? Jeg har noen forslag, og vil veldig gjerne høre fra dere hva dere synes:

1. "Her kjører en kvinne med barn og kontrabass
alt får plass i en Honda Jazz!"

2. "Ikke kjør så nærme, din rass!
Jeg prøver å chille i min nye Honda jazz!"

3. "Honda Jazz har panoramaglasstak
og tåkelys både foran og bak!"

4. "Hva er dette for en snerten, liten tass?
-Jo, det er faktisk en Honda Jazz!"

5. "Plages du med neglesopp, tørr hud og flass?
Vel, alt føles bedre i en Honda Jazz!"

Jeg er kjempefornøyd med disse artige slagordene, men det blir dessverre bare plass til et av dem. Hvilket bør jeg velge? Eller har du et bedre forslag, kanskje?

4 kommentarer:

 1. "Ikke kjør så nærme, din rass!
  Jeg prøver å chille i min nye Honda jazz!"

  Og så ville jeg hatt i bittebittebittesmå nesten uleselige bokstaver under: Aprilsnarr! God påske!

  SvarSlett
 2. "Jeg valgte meg april, den første - og kjører ikke rundt i verdens største ! "

  SvarSlett
 3. APRIL APRIL med en skybertbil, jeg kan lure deg mil etter mil!

  SvarSlett
 4. Hurra for ny rånebil. Jeg velger det første. Mest spiselig for massene, lzm.

  God første april - selv om det var i går.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails