mandag 2. mars 2015

På Segway i Barcelona!

Jeg skjønte vel fort at arkitektur, katedraler og fontener ikke helt var guttas hovedinteresser. Jeg er heller ikke så hypp på katedraler og fontener. Arkitektur er greit nok. Men jeg måtte finne noe som ville fenge.

Jeg bruker ofte Tripadvisor når vi skal ut og reise. Jeg vet at man må ta alt man finner på nettet med ei klype salt, men noen omtaler er mer troverdige enn andre. På Tripadvisor kan du lese andres omtaler om blant annet hoteller, restauranter og severdigheter. Du finner også tips om hvilke aktiviteter som kan være ålreit på det stedet du besøker.

Segway måtte være tingen! Valget mitt falt på Barcelona Segway Glides, drevet av en engasjert kar som heter Edgar.

Gutta akka og stønna over
a) at vi skulle avgårde MED guide!
b) at vi skulle på sightseeing i TRE TIMER!
c) at JEG, selveste MAMMA, skulle være med!

Guide og tre timer synes jeg hørtes fornuftig ut, men de hadde kanskje rett med dette med MEG pluss Segway? En uheldig kombinasjon? "Mamma, kan du egentlig holde balansen?"," Mamma, du kommer til å velte hele tida!" og "Mamma, vi orker ikke å bære deg når du brekker begge armene og blør fra et stort kutt i panna!" fikk jeg høre på vei til segwaymøtestedet. Men jeg lot meg ikke psyke ned - alle husker vel bananbåtkvinnen? Segway måtte da være peanøtter i forhold til bananbåt?

Segway VAR enkelt! Kjempelett! Det var bare å stå, lissom. Lene seg litt forover eller bakover. Ikke noe balansering eller vingling i det hele tatt.

Jeg synes jeg takla det veldig fint, og fikk lyst til å råkjøre forbi mitt avkom mens jeg viste finger`n og brølte "EAT THIS, you SOBs!!Men det ville jo ikke vært særlig pent av meg. Dessuten var det ikke lett å råkjøre med Segway.

De tre timene fløy. Vi fikk se mye av Barcelona som vi garantert ikke hadde sett hadde vi tuslet rundt på egen hånd. Edgar fortalte og forklarte, og gutta virket faktisk interesserte.

I følge gutta ble jeg forelska i Edgar, siden vi snakka sammen OG at jeg smilte til ham. Dette betyr vel bare at gutta mine sjelden ser at jeg både snakker OG smiler.

Uansett, Segway i Barcelona kan absolutt anbefales.

Har du prøvd deg på Segway?
3 kommentarer:

  1. Gjort tilsvarende i København. Både smilte og snakka med guiden også. Kult og enkelt. Anbefales.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails