onsdag 3. desember 2014

Let it go, Elsa, Anna og snømenn

Jeg ser at noen har googla "julegavetips jente 10 år" og havnet inne i min blogg. Der er jeg dessverre blank. Men spør meg om "julegavetips jente 5 år"! Oh lord! Det er bare å nevne ordet Frost, så har vi det gående. Det er voldsomt så fengende den filmen har vært. Selv jeg har blitt hekta. Ikke på filmen, men på sangene. "Blir du med og lager snøøømann?" synger jeg titt og ofte, og de som ikke skjønner hvor sangen er fra, ser rart på meg og svarer noe sånt som "Eh, jaaa, jeg kan godt bli med...men det er jo ikke så mye snø?..."

Jeg har samlet noen Frost-effekter her. Noe er flott, noe er mer uheldig. Så får hver og en av oss finne ut av hva vi liker og hva vi kan styre oss for.

Uansett om du hater Disney og prinsesser og sånn, så er et eller annet som har med Frost å gjøre, rimelig bænkers til ei jente på fem år.
Frozen's Elsa Inspired Hat with Braid, Elsa's Crown With Braid, Children's Christmas Hat, READY TO SHIP
Artig parykk. Denne ville kanskje ha kledd meg? Fra In Chains
Såper med Anna og Elsa! Tnåååå! Fra Soapaucity
Frozen Elsa Handmade Doll MADE TO ORDER by Mend by Ruby Grace
Elsa-dukke. Fra MendbyRubyGrace
Her vet jeg ikke helt hva jeg har funnet. Fra Prima Fashions
Snasen Olav-outfit! Men er skoene passende? Fra AnimalCos
Disney Frozen Jewelry, Disney Elsa, Frozen Jewellery, Disney Princesses, Disney Frozen Ana , Kawaii Dust Plugs
Noen Anna og Elsa-dingser. Fra Sentimental Dolliez
Princess Elsa and Anna Dress Set Doll Clothes Fits 18" Doll like American Girl Doll Clothes #HJ19+HJ11
Anna og Elsa, nok en gang. Fra Dealamaze
Necklace Elsa frozen in fimo, polymer clay.
Søtt smykke. Fra Artmary 2. Aner ikke om det finnes noen Artmary 1
Frozen Anna Cape, children size 5-7, anna costume
Kappa til Anna! Fra Chaas Baby
Queen ELSA Blue from FROZEN Disney Princess Watercolor Print Archival Fine Art Print Nursery Home Decor Wall Hanging No 263
Litt kunst som ikke var så glorete. Fra Coco Milla. Der inne så jeg flere ålreite Frost-bilder, faktisk.
Frozen cookies, Olaf Cookies, Disney cookies, Frozen Birthday, Party Favors
Når man ikke akkurat er en stor baker selv, er det fint å drømme seg bort med slike flotte godsaker. Fra Yellow Umbrella sweets

Fenger Frost gutta like mye? Er ungene dine Frost-fans?

9 kommentarer:

 1. Her har jente, snart fire år, kun hørt sangen. På engelsk. Og er allikevel alvorlig hektet.;)

  SvarSlett
 2. Tre Frozen-gaver har jeg kjøpt i år. Enda ikke sett filmen, men snart 7-åringen går god for den så det holder .

  SvarSlett
 3. Eh, ja. Så pass at vi kjøpte en Elsakjole i bursdagspresang, siden utkledningstøy er det store for tiden. Den er flittig i bruk, samt at vi alle kan LET IT GO (jepp, store bokstaver, siden den gaules på maks).

  SvarSlett
 4. Jeg har kutta all reklame i posten så jeg vet ikke om det er derfor jeg ikke helt har fått med meg denne fasinasjonen, men minsten her er (heldigvis) ikke opptatt av filmen - enn så lenge. Hun er kanskje for liten :)

  SvarSlett
 5. Datteren min ELSKER Frost og egentlig ALT på Disney Junior, spesielt Doctor McStuffins og Sheriff Callie! :-) Ikke vanskelig å finne julegaver til henne for å si det sånn ;)

  SvarSlett
 6. Datteren min er fem. Veldig hekta. For henne er det bonus at filmen har syvårsgrense. Sangen er en typisk klistrelåt, og det kunne alltids vært verre. Vi har vært forskånet for sabeltann. Men ellers har vi hatt det meste.

  SvarSlett
 7. Frost er jo ALT! Lillesøster trudde at Elsa var komt på besøk den første dagen vi hadde frost her i vinter! Haha! Det ligger kanskje nokon frost-effekter under treet i år, det er det einaste ho har ønska seg av venner og familie. Storebror på 6 liker den han også, men ønskjer seg ikkje effekter av den grunn! :)

  SvarSlett
 8. Jeg har sydd åtte kapper med frost-motiv til små barn under skolealder nå i høst... En var til gutt. Men ikke til min, han vil heller ha Harry potter :-)

  SvarSlett
 9. Ja, niåringen kan sangen og ser gjerne filmen både en og to ganger til. Likte den selv, jeg.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails