torsdag 27. november 2014

Vellykka pepperkakebakst?

Jeg klarte å ta DET snasne FØR-bildet av pepperkakebakst. Det er utrolig hva ei fancy kjevle, noen pepperkakeformer og en rein kjøkkenbenk kan gjøre. Jeg synes sjøl at dette FØR-bildet så veldig lovende ut, og jeg begynte å drømme om de stilige ETTER-bildene jeg skulle ta.

Jeg skulle dandere innbydende pepperkaker med julemønster på et fint fat. Kanskje jeg skulle sette en kul kaffekopp sånn tilfeldig i bakgrunnen? Eller en vase? Eller rett og slett løpe ut med øks, ikke for å angripe naboene, men for å hogge ned et bittelite juletre som jeg kunne pynte raskt og minimalistisk? Og så skulle jeg legge ut minst et flott bilde med hæsjtægger som #klarteikkeåvente #hverdagslykke #lovechristmas og #christmaslove.
 Så blir pepperkakene sånn som dette:
"Hey! Kult! Du har Afrika-pepperkakeform!" 
- Eh..nei, det er et hjerte..."

Jeg veit ærlig talt ikke hvor på veien det går så fryktelig galt. 
Deigen skulle være tipptopp fra selveste IKEA, kjevla var det jo ikke noe å si på, og vi har både bakepapir og ganske ny ovn med pyrolysefunksjon. 
Jeg får skylde på ungene. 
Eller været.

6 kommentarer:

  1. Kanskje du skal kjevle ut med vanlig kjevle og så ta siste finish med dette?

    SvarSlett
  2. Er bare kjevlen sin feil. Hjelper ikke å se fancy ut, når den ikke passer til formålet. Og husk å bruk mel, så deigen ikke sitter fast. (stoor klem fra en som lager pepperkakehus av IKEA-deig)

    SvarSlett
  3. Pyrolysefunksjon..... det må være grunnen :) Stol aldri på moderne ting.... ;)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails