søndag 9. november 2014

Ragnhild, lissom?!

Jeg har jo lenge vært veldig stolt over å bli kalt en FORUT-ambassadør. Jeg har figurert på ei sånn seriøs side sammen med en håndfull seriøse kjendiser. Det gjør liksom noe med selvfølelsen å bli plassert sammen med personligheter som Maj Britt Andersen og Håvard Tjora.

Jeg ser jo at det har kommet til noen gubber som heter Kjetil Kjenseth og Are Helseth og sånn, og gud veit hvem de er. (Når sant skal sies, tenker vel de fleste "gud veit hvem det er?" når bloggeren Pia nevnes...)
Uansett. Jeg, n Håvard og a Maj Britt har liksom blitt en fin gjeng. Om ikke i virkeligheten, så i alle fall på den FORUT-fadder-sida. Jeg synes det er et flott oppsett med a Pia, n Håvard og a Maj Britt på rekke og rad. Nå skviser dem inn a Ragnhild. Og jeg blir pressa nedover på den sida, og snart er jeg sikkert ute. Hvorfor skal a Ragnhild plutselig inn? Har ikke ho gått av med pensjon for lengst? Kan ikke vi kidsa under seksti få lov til å figurere på den sida uten hennes innblanding?

Ragnhild, lissom. Skal lissom værra så seriøs og gjøre seg til med den nynorsken.

Til alle som er innom og leser og ikke helt skjønner min tidvise ironi, vil jeg gjerne få opplyse om:
1) Ragnhild ruler!
2) Jeg synes det er stas å bli nevnt på FORUTs nettside...
3)...men jeg anser ikke meg sjøl som noen kjendis. Og jeg har intet ønske om å bli kjendis. Minst av alt blogg-kjendis.
4) Eller kanskje ikke minst av alt. Paradise-Pia ville vært verre. Dr Phil-Pia. Say yes to the dress-Pia. Sisterwives-Pia. Big Brother-Pia! Grøss og gru.
5) FORUT-Pia er fint, altså. Det er det der med blogger-Pia som er litt småkleint.

2 kommentarer:

  1. Flott selskap. :-) Skikkelig dårlig gjort av Ragnhild å komme her og komme her og dytte til deg altså. ;-)

    SvarSlett
  2. Flotte Pia! Skikkelig kjendis. Bekreftelsen på det fikk du vel ved å bli invitert til hagefest...
    Bra prosjekt. Og fin gjeng :-)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails