fredag 10. oktober 2014

Runking? På Facebook?

Det har jo nærmest blitt en besettelse dette med å skulle sjekke facebook. Sånn kjapt på mobilen. Scrolle seg nedover i et hurtig tempo, for å få med seg de siste oppdateringene. Har jeg gått glipp av noe viktig de to siste timene, lissom?

Jeg leser kjapt, og får med meg veldig mye interessant info på veldig kort tid.
"Hun har gått en tur, ja......hun har vaska kjøkkenet i dag .....hun er verdens heldigste som har verdens beste venninner, ja....share this if you love your kids - yeah right, lissom at jeg gidder det....og hun føler seg trøtt....han og han og han har bursdag....jøss, hun også?....veldig mange bursdager i dag....ååå, så søt katt!....teit video, den har jeg sett før.....candy crush, who cares.....hun skal kose seg med noe rødt i glasset...hun føler seg opprømt sammen med Runke-Per...hun selger en skjenk...hun...HÆ?! Runke-Per?!?"

Jeg klarer ikke lenger å konsentrere meg i denne oppdateringsvrimmelen. Hvorfor skriver ei godt voksen dame om Runke-Per? Nå anser jeg ikke meg sjøl som en prippen person, men runking? Hvorfor skriver man sånt på Facebook? Er det mannen hun kaller for Runke-Per? Er ikke det litt kleint, lissom? Jeg ville aldri ha omtalt mannen min på den måten? Runke-Hans? Æsj! Ungene dine kan jo lese dette! Alle kan lese det!

Selv om jeg vanligvis fyker videre og skumleser alle oppdateringer, må jeg bare stoppe opp, selv om jeg er midt i en Denne MÅ du bare se!-video. Jeg må gå tilbake for å lese mer om Runke-Per. Dette må jeg få med meg. Dette kan bli interessant. Eller pinlig ekkelt.

Det viste seg å være Run Keeper. Runkeeper. En eller annens slags trenings-app. Takk gud. Dama hadde vel gått en tur, og følte en enorm trang til å dele sine to kilometers gange med sine Facebook-venner. Helt uskyldig. Per var ikke inne i bildet.

Dagens moral: Oppdager du noe som du ikke helt kan få til å stemme, så bør du gå tilbake til kilden for å dobbeltsjekke! Du kan ha tatt feil. (Jepp, selv om du er en person som ALDRI tar feil sånn ellers...)

5 kommentarer:

 1. Haha, da tror jeg jaggu jeg hadde lurt jeg også :P hihih :) Ha en super helg :)

  SvarSlett
 2. Du er bare hææærrrlig, takk for en god fredagslatter!

  SvarSlett
 3. haha hørtes kjent ut dette her ;)

  SvarSlett
 4. Wow, har en skikkelig legogutt her, så selv om jeg selv gjerne ville hatt Friends, så må jeg nok ønske Star Wars her :-) Mvh Kristin Spieler

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails