søndag 26. oktober 2014

Matglede og barneklær!

I går lanserte Polarn O Pyret en kolleksjon med koseplagg med mat som tema. I tillegg til kule, fargerike og slitesterke klær, inneholder denne kolleksjonen forklær, kokkeluer og grytelapper. Blant annet. Når jeg ser sånne kokkehatter og forklær, tenker jeg med en gang gavetips. Jeg vet at noen av leserne mine klikker hvis jeg nevner julegaver allerede nå. Derfor sier jeg gavetips.

Polarn O Pyret ønsker å spre matglede for de yngste. Det synes jeg er flott! De aller fleste barn liker å få prøve seg på kjøkkenet, og med litt planlegging og tilrettelegging kan det gå helt greit. Øvelse gjør mester!
De ni tipsa over her er gode tips, og jeg innbiller meg at en av grunnene til at vi nå har store gutter som er drevne på kjøkkenet og som disker opp med middager til hele familien, er at vi har latt dem få prøve seg på kjøkkenet helt fra de var små.
Jeg legger ved to oppskrifter som jeg fikk tilsendt fra Polarn O Pyret. Gresskarsuppe ser spennende ut, men er du sånn som får hetta av chili og ikke aner hva koriander er, kan du sikkert heller prøve deg på spøkelsesbananene.

Dette innlegget er sponset og er et samarbeid med ...tada!...Polarn O Pyret!

4 kommentarer:

 1. PoP har alltid kule ting. Takk for tips. Og det ser ut som en fornuftig og god oppskrift.
  Jeg har hele tiden ønsket meg en gutt på kjøkkenet. Han oppfyller ikke alle ønskene mine, for å si det sånn...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, han har vel andre kvaliteter;)

   Slett
 2. Kommer disse i manne størrelse også mon tro? ;-)

  SvarSlett
 3. Gull når barna blir så store at man selv kan slappe av på sofaen mens de fikser fredagstacoen, ja.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails