torsdag 4. september 2014

Husk på!

Da jeg skulle inn og sjekke tilbudene under Barnas uker nok en gang, ga jeg meg ende over. Forrige gang jeg sjekka, fant jeg favoritter som for eksempel fotballsko. Nå som det har blitt september, er det sannelig nye tilbud! Hva skuer mine trøtte øyne, ropte jeg da jeg så ukuleler i assorterte farger! Coop, ass! De slår til! Ukulele!
Jeg har faktisk gjort noe ganske så sprøtt og småfrekt med denne collagen. Et av bildene her er IKKE hentet fra Coop! Klarer du å gjette hvilket?

Dette innlegget har jeg vel egentlig bare skrevet fordi jeg skal minne deg på at gavekortet på hele tusen kroner trekkes førstkommende søndag, og at du fortsatt har mulighet for å bli med! Klikk deg tilbake til mitt forrige Coop-innlegg, og når du kommer dit, skjønner du nok hva du må gjøre for å få bli med i trekninga.

Lykke til!

4 kommentarer:

  1. Så artig og trivelig m deg på hagefesten, tenker det var etn interessant opplevelse😊

    SvarSlett
  2. Opp... urixmannen som vi kaller'n har blitt med i coopreklamen. Tror jeg allerede har svart på forrige innlegg om barnas uker...

    SvarSlett
  3. Alle unger burde hatt en ukulele har jeg hørt! Da er det mulig jeg tar det istedenfor det andre jeg har "bestilt" når jeg vinner ;) Urix-mannen er jo bare bedre og bedre, han begynner nok der snart....

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails