søndag 21. september 2014

Et perfekt parforhold?

Dere har jo skjønt at dere har med den perfekte kvinne å gjøre (alltid blid, vakker og velstelt, aldri sur eller stressa, alltid full av energi, overskudd og bakeglede) og at jeg har den perfekte familie (aldri krangel, sure miner eller uvennskap. Og vi synger Kum Ba Yah sammen foran peisen hver kveld. Alle seks. Mens vi holder hender.)

Derfor blir det jo litt latterlig når Mammadamen utfordrer meg til å ta testen "20 tegn på et perfekt parforhold". Selvfølgelig har mannen min og jeg det perfekte parforhold! Helloo!! Men greit, jeg tar en titt på punktene.

1. Innrøm at du tar feil etter en krangel.

Nå krangler vi jo aldri, så dette punktet blir litt vanskelig å kommentere. Kjenner jeg meg selv rett, ville jeg nok med en gang ha innrømmet at jeg hadde tatt feil. Men jeg tar jo aldri feil. Det har aldri skjedd, og kommer aldri til å skje.

1 poeng
 
2. Si «jeg elsker deg» før dere legger dere.


Oh, yes! Jeg sier "Jeg elsker deg!" på sju ulike språk, han svarer "I love you, honey pie!" og så har vi det gående utover natta.

 16 poeng

3. Del husarbeidet.

Jepp. Han støvsuger i åtte minutter mens jeg sitter ved siden av og tar tida, og så bytter vi. Neste post er vinduspussing, deretter gyver vi løs på møbelpolish og stryking av sengetøy.

461 poeng

4. Ha regelmessige dater sammen.

Of course. Hver dag har vi en småfrekk liten date, der vi har dype samtaler, koser oss med herlige gourmetmåltider som vi har laget sammen, og bare nyter hverandre, rett og slett.

"Men er ikke dette vanskelig å få til?" tenker nok noen av dere noobsa.
Eh, nei? Selv om uka består av jobb, fire fotballkamper, dugnad, foreldremøter, frakt av kontrabass og trommer, utviklingssamtaler og to konserter, i tillegg til sykt mye klesvask, matlaging og rydding, er det da ikke noe problem å få satt av 2-3 timer daglig til å pleie parforholdet! Det handler bare om prioritering!

12 poeng

 5. Del oppvasken.

Selvfølgelig. Dette er så viktig for oss at vi med glede lar oppvaskmaskinen stå. Vi fniser, spruter Zalo i hverandres øyne og nyter hvert sekund ved oppvaskkummen.

4 poeng

6. Ha sex minst to ganger i uka.

To ganger i uka?!! Loooosers!! Si to ganger om dagen, og det blir litt mer reelt. Er det virkelig noen forhold som kan vare hvis de har samkvem så sjeldent som et par ganger i uka, tenker nå jeg.

8 poeng

7. Bytte på å lage middag.

 Seff.

2 poeng

8. Lik smak når det gjelder film.

Ja da! Han koser seg gjennom tåreperser fra kurdiske flyktningleirer, og jeg ser med glede Armageddon med Bruce Willis for tiende gang.

17 poeng

9. Dere har felles venner.

Vi har bare felles venner.

87 poeng

10. Aldersforskjellen er på cirka 3,5 år.

Sorry. Her kommer vi til det eneste nullet i testen. Det er ikke en gang 3 år mellom oss. Men vi kjemper oss videre, innbitte på å bevare forholdet, til tross for det manglende halve året.

0 poeng

11. Dere deler minst to hobbyer.

Oh yes! Jeg morer meg glugg ute i boden sammen med min kjære, der vi driller, borrer og mekker diverse tredingser. Vi snekrer hyller der vi kan oppbevare flotte høvler og gjør annet nyttig og artig snekkerarbeid. Bare å få stå isolert inne i boden med en vinkelsliper som bråker og stenger alt annet ute, er helt topp, synes vi begge. Og han elsker selvfølgelig å sitte og skrive små, artige innlegg i sin morsomme pappablogg.

94 poeng

12. Dere deler tre felles venner.

 Se punkt 9

9 poeng

13. Minst tre kvelder (dater) sammen i måneden.

Se punkt 4

4 poeng

14. Dere er bestevenner.

 Ja

10 poeng

15. Kysser fem ganger om dagen.

 Minst. Noen dager gjør vi ikke annet.

5 poeng

16. Koser fem ganger om dagen.

 Of course

716 poeng

17. Har minst ett romantisk måltid i måneden sammen.

 Nå synes jeg at en del av disse punktene er ganske like? Igjen, se punkt 4

17 poeng

18. To langhelger hvor dere reiser sammen i året.

Vi reiser bort ca to langhelger i måneden. De to andre langhelgene passer vi på å gjøre romantiske ting på hjemmebane, som å gi hverandre massasje, bake en eplekake til partneren eller rett og slett plukke bort overflødig hud fra hverandres føtter.

54 poeng

19. Begge jobber fulltid.

Nå jobber jeg bare 80 prosent, men siden mannen er mye ute og reiser, går det vel opp i opp.

100 poeng

20. Dere har lik smak når det gjelder mat.

Vi har så lik smak at vi helst deler mat fra samme tallerken, både hjemme og på restaurant. Jeg mater ham, han mater meg. Sykt romantisk.

70 poeng

Totalt kommer vi opp i 1683 poeng, og det må jeg si meg meget fornøyd med.
Nå skal det jo vanskelig la seg gjøre å få et såpass perfekt resultat som det jeg kan skilte med, men du kan jo ta testen du og? Og husk, skårer du lite på denne testen, er det et sikkert tegn på at du og partneren har et elendig forhold, og dere bør skille dere fort som f.

5 kommentarer:

 1. Gratulerer!
  Selv tør jeg ikke ta testen siden vi for tiden er inne i en tre uker lang fase hvor enten den ene eller den andre er bortreist uten noen overlapping. Det er derfor en del punkt som utgår til fordel for det ene de beleilig nok har glemt - er du flink til å la partneren din få være en selvstendig person i tillegg til en håndholdende skygge...

  SvarSlett
 2. Hadde ikke ventet noe dårligere, nei. *ler*

  SvarSlett
 3. Haha! Eg utfordrer foreldra til Bønna om å ta denne testen

  SvarSlett
 4. Haha nå lo jeg godt Pia mor =)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails