torsdag 14. august 2014

Vinn Mammarådet!

Årets mest vidunderlige bok, må jo være denne tynne, lekre lekkerbiskenen. Mammarådet.

Når jeg ser den i en bokhandel, tar jeg den alltid opp, blar litt i den, og setter den fra meg sånn at den skal være godt synlig. Det er nesten så jeg får lyst til å si sånn halvhøyt "Denne boka har jeg vært med på å skrive!"
Blant alle gode kapitler, må jeg nesten få framheve det første. Det er et sykt morsomt kapittel. Det handler om ultralyd! Får det blitt artigere?!?
Har du ennå ikke fått lest denne utsøkte boka, kan jeg herved fortelle at jeg får gi bort hele to, ja, 2 eksemplarer! 
Boka kan for eksempel brukes til å skjule kraftig hake når man tar selfies.

Vil du ha boka Mammarådet sendt hjem til deg, kan du bare legge igjen en kommentar her og fortelle meg hvorfor akkurat du skal få boka. Jeg trekker et par vinnere på søndag.

Edit: Nå har jeg akkurat trukket en random bok-vinner inne på bloggens facebookside. Dessuten gir jeg ei bok til eventyrelin, som påstår hun er en groupie til mange av oss som har skrevet boka.

30 kommentarer:

 1. Klart jeg vil ha den! Må jo være årets beste bok. 😄

  SvarSlett
 2. Jeg vil jeg vil! Har lest mange gode bøker i sommer, nå trenger jeg ei ny!:)

  SvarSlett
 3. Å det hadde vært supert nå når jeg er i permisjon! :)

  SvarSlett
 4. Jeg har lest boka og har veldig lyst til å gi den til ei venninne som både trenger det og fortjener det.

  SvarSlett
 5. Ja takk, det hadde vært gøy! Men noen god grunn til at jeg skal vinne, det har jeg ikke ;)

  SvarSlett
 6. Jeg vil veldig gjerne vinne! :-) er midt i graviditeten med min første, og har stor glede i å følge flere av bloggene til dere som har vært forfattere til denne boka!

  SvarSlett
 7. Superlyst å lese denne boka, er det god nok grunn?

  SvarSlett
 8. Kjekt med en bok som du har bidratt til😊 Tusen takk!

  SvarSlett
 9. hehe! Jeg trenger og en skjulehakapåselfies bok :D

  SvarSlett
 10. Hadde vært ypperlig om denne kom i posten til meg!

  SvarSlett
 11. Jeg har så lyst å lese den, som du sier er den jo sykt morsom! Jeg har lest både din og flere av de andres blogger nå mens jeg har gått gravid og fått min nydelige lille datter, og alle gode råd er godt mottatt hos denne førstegangsmammaen :)

  SvarSlett
 12. Jeg har gått på "høygir" nå i hele sommer med fem barn hjemme med sommerferie, jeg gleder meg litt til skolestart og noen timer for meg selv, da skal jeg lese!! Ny bok hadde vært supert, og siden jeg ikke har lest den...og siden du er med i den, og du sier den er nyttig... :))

  SvarSlett
 13. Hadde vore veldig greit med ein selfie-hake-skjular, ellers har eg no veldig lyst å lese den då ;)

  SvarSlett
 14. Eg bør vinne denne boka sidan eg 1)har lyst å lese den 2)er litt sunnmøring, og derfor for gniten til å kjøpe den og 3)bur i nærleiken av eit bibliotek som sa følgande da eg spurte om de skulle ta inn boka "Nei, vi sparer pengane våre til å kjøpe bøker av litt høgare kvalitet." Drit i de - håper eg vinner!

  SvarSlett
 15. Ja jeg har veldig lyst på den boka! Og det er min grunn :-)

  SvarSlett
 16. Yes please! Jeg melder meg på! Er i skikkelig lese-modus for tiden, og kunne veldig godt tenke meg å lese den. Fant ikke på noen bedre grunn :-)

  SvarSlett
 17. Hei! Jeg har lyst på mammaråd fra Mammarådet, for som Fjellvettreglene sier: Det er ingen skam å lytte til erfarne fjellfolk - eller mødre. Jeg er gravid, og skal ha barn om noen få måneder - noe jeg ser fram til med skrekkblandet fryd. Vet like mye om barn som kvantefysikk (fint lite, altså). Tenker at den kan være fin å ha med på veien :)

  SvarSlett
 18. Hei!
  Jeg har veldig lyst å vinne denne boka di :)

  mvh
  Hilde, bloggløs tøs

  SvarSlett
 19. Ja, jeg vil gjerne lese boka. Særlig kapittel 1 må jo være hysterisk morsomt om det så mye som bittelittegranne likner på forfatterens blogg :-). Hilsen Lene.

  SvarSlett
 20. Jeg vil, jeg vil, jeg vil! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Se der, ja, å publisere fra telefon er ikke barebare. Jeg vil vinne den fordi jeg snart skal klemme ut unge nummer fire, fordi jeg vasser i unger og alltid har godt av mammaråd, fordi jeg ikke ser meg råd til å prioritere andre bøker enn faglitteratur, fordi jeg er groupie til mange av forfatterne og fordi jeg vil reklamere for den om jeg liker den.. ;-)

   Slett
 21. Jeg er mamma - det er min beste grunn til å ønske meg boka. Og når jeg har lest den, skal jeg sørge for at flere leser den også, dersom den er så bra som jeg tror da...

  SvarSlett
 22. Javisst har eg lyst på denne boka! Litt fordi eg e heime og kjeder meg i permisjon med 3. ungen og trenger noko å flire litt av, men også fordi eg straks har ein tenåring i hus (sa noen attpåklatt?) og det dermed kommer nye utfordringer. Og fordi eg har velsig lyst på den og blir veldig veldig veldig ! glad for å få ting i posten

  SvarSlett
 23. Jeg ønsker meg. :) Need I say more? :D

  SvarSlett
 24. Åh, jeg ønsker meg veldig, for med fire unger i alderen 3 til 20 år, trenger man mammaråd om mye og mangt! og som ikke god spredning i alder er nok, har vi lagt opp til forholdsvis stor geografisk spredning også, med "tre små kinesere" sammen oss i Beijing, og eldstemann som vi har sendt til Bardufoss i førstegangstjeneste - mammamia! dessuten skriver dere jo godt i bloggform, så det hadde vært gøy og lese litt utenfor skjermen også.

  SvarSlett
 25. Jeg ønsker meg boken veeeeeeeeldig. Jeg har ikke gått gravid - men har adoptert så jeg er MAMMA! Etter mye om og men - ble jeg mamma! Elsker å lese her i bloggen, så jeg ser fram til å lese boka :) (Tar vinnerlykken litt på forskudd) :)

  SvarSlett
 26. Håper jeg ikke er for sent!
  Vil veldig gjerne vinne - hadde vært stas!

  SvarSlett
 27. Jeg vil jo selvfølgelig vinne et eksemplar fordi du har skrevet i den, Pia! Det er vel grunn god nok?:-)

  SvarSlett
 28. Ohh, den vil jeg lese... Trenger meg en god latter eller fler her jeg sitter høygravid med nummer 2 og venter..... og venter.....

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails