onsdag 27. august 2014

Should I stay or should I go?


Jeg er jo en ganske dum blogger. Får jeg forespørsler om intervjuer, oppdrag eller samarbeid, takker jeg som regel nei. Da jeg fikk en invitasjon til en hagefest, tenkte jeg koko, og la det i søpla. Så leste jeg i VG Helg om en viss invitasjon fra en viss hagefest som hele Norges elite gikk og ventet på. Blir du bedt på Aschehougs hagefest, er du liksom INNE, om du skjønner. (Nei, jeg skjønner heller ikke)

Uansett. Hva i all verden skal en kvinne som meg på en hagefest som Aschehougs å gjøre? Men så tenkte jeg "Fillern heller!" Ikke at jeg vil dit for å mingle eller networke, men det er nå artig bare å ha vært innafor. Kanskje jeg klarer å smugfotografere Jo Nesbø.
I am going.

Hadde det vært din største lykke i livet å bli invitert på hagefest med fiffen?

11 kommentarer:

 1. Fantastisk!! Kos deg glugg ihjel. Synes bloggen din fortjener hagefest mye mer en det halvparten av de pompøse folkene du kommer til å omgi deg med der har skrevet. Du er flink nemlig!! Du fortjener hagefest!! Go girl!

  SvarSlett
 2. Haha, kult! Dra dit, kos deg, ta en drøss kjendisselfies og skryt hemningsløst av det i etterkant! Er jo morsomt å ha vært med på! :)

  SvarSlett
 3. GO!!!! Selvfølgelig må du det!!! ;)))

  Klem fra June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 4. Selvfølgelig må du gå - er helt sikker på at du treffer noen hyggelige folk.

  SvarSlett
 5. Selvfølgelig are you going - du er heeelt innafor!
  Jeg hadde syns det vært mer enn superkult å mingle rundt med Jo (det hadde forresten sikkert bare sett teit ut, jeg har en følelse av at jeg er kanskje to hoder høyere enn han, men det hadde garantert vært stas!) Om det hadde vært den største lykke i livet..? Neppe ;)

  SvarSlett
 6. Klart du går! Såå flott!..glede mæ t å hør :)

  SvarSlett
 7. Jeg gleder meg til å være på plen med deg!

  SvarSlett
 8. Haha, mens "andre" har drømt om dette hele livet. See you!

  SvarSlett
 9. Hahaha, først legofest også dette? KVAR SKAL DET ENDE! Og JA - sjølvsagt skal du gå, og JA - sjølvsagt skal du fotografere i smug, og JA - sjølvsagt hadde eg digga å vere med på noko som dette!

  SvarSlett
 10. Å herreguuuud, så stas! Klart du skal gå!

  SvarSlett
 11. Ikke akkurat største lykke i livet - men nummeret inntil kan du si :) Ha det gøy!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails