fredag 29. august 2014

Hagefesten! Og Urix-mannen!

Ha ha, hagefesten ble faktisk en artig opplevelse! Jeg tullet ikke da jeg skreiv at jeg ikke var så lysten på å dra. Jeg er litt sånn sosialt retardert, og hadde aldri hatt noe på et sånt sted å gjøre aleine. Men så dro jeg sammen med mine mammarådmedforfattere, og vi hadde det morsomt!
Her spiser vi en sykt god pizza. Litt sånn frossen midt i, men alt glir ned! Her på Sandaker-Carina viser fram en slags urinprøvekopp, mens hun fra Petrus og Petrine står og hopper i bakgrunnen for å vise fram sin lille godbit.

Først følte man seg litt som en frosk i fløte. Hva i huleste gjør vi her, lissom? Men så fant vi ut at vi fikk slå til - dette ble vel en once-in-a-lifetime experience, som vi sier på godt norsk. Vi starta med sånne halvdårlige selfies for å få med en eller annen kjendis i bakgrunnen. Bittelitt kleint, men helt innafor, synes jeg. Vi hoppa tross alt ikke opp på folk, kasta oss foran tv-kameraer eller lagde oppstyr.
Jeg og Casa Kaos-Marte prøver å få med Anne Lindmo i bakgrunnen. Det ble et flott bilde!

Denne karen var mer enn villig til å slå av noen ord med en gjeng gira damer.

Vi lærte oss å si "Vi har skrevet en bok som belyser foreldrerollen anno 2014" i stedet for å si "Vi er mammabloggere som har skrevet noen sider med sykt gode mammaråd!" Da fikk vi med en gang litt faglig tyngde og følte oss absolutt innafor.

Av en eller annen grunn ble vi veldig betatt av en fyr fra Urix. Han så vi hele tida. Han var ved pizzaserveringa, ved plommene og i ølteltet. Inspirert av alle de andre mammabloggernes sosiale mingleferdigheter, tenkte jeg at jeg også skulle slå til. Å snakke med Unni Lindell eller Harald Eia turte jeg ikke, men han Urix-fyren skulle jeg sannelig veksle et par ord med. Jeg ser jo til og med på Urix en gang i blant. Da Urix-mannen sto litt ensom bak oss, tok jeg motet til meg og sa at vi var en gjeng kvinner som virkelig likte Urix. Jeg omtalte Urix som et flott og viktig program. Jeg følte sjøl at jeg endelig kunne framstå som ganske seriøs.

Så sier Urix-mannen at "Eg e ikkje i Urix..."
Nei vel. Whatever. Noen skal liksom være så nøye på det.
"Christian Borch!" ropte jeg til ham. Akkurat som om det gjorde saken noe bedre.
"Eg e ikkje Christian Borch" sa Urix-mannen som ikke var en Urix-mann og etter det var det jo bare å la alle hemninger fare.

"Altså, Urix....Veldig interessante reportasjer dere har kommet med i det siste! I am your number one fan, Urix-guy!"
"Du har nok neppe sett meg på Urix...." svarer han Urix-fyren.
"Seriøst? Du ruler jo! Urix er lissom ikke noe uten deg, Christian Borch!"
Her blir jeg bare mer og mer fortvila fordi jeg ikke klarer å treffe rett en eneste gang. Jeg tror ikke jeg klarte å si NOE mer enn en person med IQ som en kvist kunne lire av seg.  Hadde ikke kommet langt i en NRK-quiz, for å si det sånn...
Ole Torp Ole Torp Ole Torp. May I never forget!
Ole ruler. For meg er han bedre enn noen Urix-fyr. Eller Urin-fyr, som mobilen min foreslår. Han bevarte fatningen, han. Proff fyr!


Og hva med Jo? Så jeg ham? Oh, yes! Dere finner bildet her. Vi traff ham da han kom tuslende fra pissoaret. Han måtte bare stoppe hos oss, siden vi sperra veien for ham mens vi fniste og viste tydelige tegn på ekstase. Men han var en vennligsinnet og imøtekommende fyr. Akkurat som de andre celebritetene vi veksla noen ord med.

Mange av disse bildene er tatt av mammalivet-Jona. Eller er det Diaperdiva-Stine som står bak?

14 kommentarer:

 1. Det er jo han duden (eller døden, som telefonen vil ha det til) med de kølsvarte brillene, det jo! Det irriterer meg like grenseløst hver eneste gang jeg ser ham! De brillene funker bare ikke! Eller, brillene er kjempefine, men det er noe med kombinasjonene av de brillene mot det kritthvite håret hans som skurrer for meg. De blir så dominerende! Så det er Ole Torp han heter, altså. "Han med brillene" kalles han her hjemme... Og hvem er jeg til og irritere meg forresten? Jeg kan null og niks om mote, og spør treåringen om outfiten er brukandes før jeg stryker på dør... Wannabe.

  SvarSlett
 2. Herlig. Må skrive bok jeg også. Hagefesten er stooort. (det er bare èn hagefest)
  Må bare lære meg riktig tvist på streken over een-

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg klarer heller ikke sånn korrekt strek over een...Jeg må ty til copy paste..

   Slett
 3. Stor stas! Med Urix-fyr og greier! :-D

  SvarSlett
 4. Hahaha, lo så jeg grein nå :D Fin bildeserie !

  SvarSlett
 5. hehehe, hehehe, herlig! :-D :-D

  SvarSlett
 6. Elsker Ole Torp <3

  http://www.dagbladet.no/2014/03/06/kultur/nrk/ole_torp/dagsrevyen/32168784/

  SvarSlett
 7. haha... det ska'kke være lett! Godt jobba, sånne folk har sikkert bare godt av å bli plassert på bakken i bare bein, røsket vekk sånn kjendisnykker, du vet.

  Han har skrevet bok, altså, hva da?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var ikke bare forfattere der;)

   Slett
 8. haha - hagefesten hadde aldri vært den samme uten mammaråderne :)

  SvarSlett
 9. Da er jeg altså så heldig at jeg kan si at jeg blogger med to av damene som var til stede på Aschehoug sin hagefest i 2014, deg og Unni Lindell. Bare for å ha skrevet det; Unni Lindell er ikke like skummel som bøkene hun skriver. :-)

  Cecilie

  SvarSlett
  Svar
  1. Unni var der, ja, flott dame med grønn jakke! Har akkurat fått den siste boka hennes i posten, og koser meg med den:)

   Slett
 10. Hahaha, eg ler så eg griner! Digger deg med fotograf!!! :) :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails