tirsdag 10. juni 2014

Fadder? Forut? Forandre? Framtida!

Jeg elsker jo elendige bokstavrim, men vet ikke hvor heldig den tittelen ble. Nuvel. Til saken:

I dag, dere, er det en spesiell dag! Det er nemlig den store vervedagen! Foruts faddervervedag! Forut er liksom ikke så hippe at de bruker penger på store TV-show der kjendiser stiller opp som ververe. De prøver seg mer på grasrota.

I dag oppfordres alle vi som er Forut-faddere til å prøve å verve flere. Det gjør jeg herved her. Jeg liker ikke helt å være sånn pushy, som vi sier på godt norsk. Men akkurat i dag er jeg litt frampå, og har utfordra flere venner på Facebook om å bli Forut-fadder. For det er en bra sak.

Før jeg ble Forut-fadder sjøl, tenkte jeg litt sånn gnient "Eh, vi er faktisk faddere gjennom en annen organisasjon..." men så kom jeg ikke videre. For ikke kunne jeg si "Da får jeg vrake det fadderbarnet vi allerede har i Sør-Afrika!" og ikke kunne jeg si "Unnskyld meg, men to hundre kroner i måneden har vi under INGEN omstendigheter råd til!"

I fjor var jeg med Forut til India og fikk se litt av hvordan de jobbet. Forut satser liksom ikke på de store katastrofene som får oss til å spontanhjelpe. Igjen holder de seg på grasrota. De driver prosjekter rettet mot de svakeste i samfunnet. Som oftest barn. Jenter. Hjemløse.
Dette er en slags #forutselfie

Bli Forut-fadder du også! Klikk deg inn hit for å lese mer.

Husk å nevne at du er vervet av Pia hvis du skulle melde deg. Klarer jeg å verve ti personer, lar jeg kanskje akkurat DEG få reise på studietur til høsten!

3 kommentarer:

  1. God sak, du kan godt være litt pushy. Pushy-Pia - yeeeee!

    SvarSlett
  2. Veldig god sak - viktig med noen som dytter oss i rett retning :)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails