mandag 5. mai 2014

Konfirmasjonen!

Man skulle jo tro at det var jeg som hadde blitt konfirmert, siden jeg er så opphengt i akkurat konfirmasjoner. Men det ble nå en veldig fin dag. Faktisk større og sterkere enn jeg hadde trodd.
Femtenåringen var så staselig og flott i farfars telemarksbunad.
Så var det bordet, da. Borddekor er jo ikke vårt største interesseområde, ei heller er det der vi har de store talentene. Så bordet ble ikke det som kan kalles elegant. Men det var fargerikt og festlig og flott, synes vi. Femtenåringen brettet servietter.
Etter mye grubling på og leting etter bordkort, falt valget på det enkleste enkle.
Jeg fikk denne dama til å skrive på kortene med en kul og flott skrift.
En lillebror tro til med The Rose i starten, og damene over seksti knakk sammen.
 (Fordi de ble rørt, altså. )

Mat slår jo alltid an.

Ingen fest uten fristende cupcakes! (Nei, har ikke bakt de selv, om noen skulle finne på å tro det. Ei som kaller seg @kakevraket på Instagram har æren for disse)

Noe av det jeg hadde lagt mest sjel i, var konfirmant-quizen. Alle gjestene ble delt inn i lag, og de fikk spørsmål om dagens hovedperson. Hovedpersonen selv var også med på quizen, men det var ikke hans lag som vant. For selv om det er din dag, vet du kanskje ikke hvilken ukedag du ble født på, hvor mange land du har vært i, eller hvorfor hjemturen etter din første sydentur ble et sant helvete?
 
Oppsummering: en bra dag. For oss foreldre, for gjestene og ikke minst for femtenåringen. At han var fornøyd, var det aller viktigste.

19 kommentarer:

 1. Seriøst, jeg er bare 35, men jeg forstår hva de damene på 60 sleit med. Jeg fikk tårer i øynene bare av å se bildet. For en kjekk konfirmant! Og jeg syns det ser ut som at arrangøren bestod med glans :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi er veldig fornøyde med dagen:)

   Slett
 2. Ser ut som en super dag.
  Hører gjerne om den sydenhjemturen en annen gang. :-)

  SvarSlett
 3. Hahahaha, "mat slår jo alltid an"…! :-D Det ser ut som en kjempefin dag, og for en stilig konfirmant! :-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer til dere med vel overstått dag. Det ser ut som om pyntingen og maten var flott. Gutten er tydelig en staut kar, og gøy å ha bidratt med serviettbrettingen også :) Kan tenke meg det var fint og litt vemodig, for disse barna våre blir jo så fort store…
  :)

  SvarSlett
 5. Jeg syns pyntingen var flott jeg! Og selv om vi har gjennomført hele to konfirmasjoner her i huset, fikk jeg noen nye ideer til neste gang nå. :o) Er litt glad for at det er to år til da, selv om jeg er enig, det er en fin dag!

  SvarSlett
 6. Konfirmantquiz var en god ide. Ellers supert at dagen ble flott.

  SvarSlett
 7. Gratulerer med vel overstått konfirmasjon! Den så fantastisk fin ut, og det er så moro når dagen og alt blir vellykka! Da er det bare å glede seg til nestemanns tur :)

  SvarSlett
 8. Utrolig flott konfirmant! Gutter og unge menn i bunad altså. Det er noe med de...

  SvarSlett
 9. Konfirmantquiz var jammen et tips! Den fikk jeg lyst til å ta med meg:) Kjempefin gutt i bunad! Konfirmanten her har også fått tilbud om å få bunad, men han har takket nei. Det syns jeg er litt synd, for menn i bunad er fint! Ser ut for at dere hadde en super dag! Gratulerer med gutten!

  SvarSlett
 10. Så fint. Også så kjekk gutt, da gitt. Staute karer i bunad er så fint! (Ooops, 11 dager til 17.mai- jippi!) Flott å høre at dagen gikk fint!

  SvarSlett
 11. Gratulere med konfirmanten Pia, staselig kar:) Konfirmant quiz har jeg også hatt med mine to eldste med stor suksess både for konfirmanten selv og gjestene. Konfirmasjon er absolutt en trivelig familiefest!

  SvarSlett
 12. Ser flott ut, både mat, underhaldning, bordpynt og ikkje minst konfirmanten!

  SvarSlett
 13. Stilig konfirmant (hjelp, tenk at jeg har tre sånne om "bare" en tolv års tid! Litt tidlig å begynne å planlegge, kanskje...). Så ut som en bra dag! :-)

  SvarSlett
 14. Gratulerer med konfirmanten :) Han var så flott atte :)

  SvarSlett
 15. Gratulerer på etterskudd! Flott konfirmant! Snasne kaker og bra pynt!

  SvarSlett
 16. Så fint og staselig! Gratulerer!

  SvarSlett
 17. Gratulerer så mye med konfirmanten - flott bunad:-)

  SvarSlett
 18. Kjempeflott kar- Gratulerer masse! Så ut som en super dag!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails