lørdag 26. april 2014

For ei blemme!

Noen ganger dummer man seg loddrett ut.

Her går jeg hen og skriver at en leser kan vinne et DUPLO-sett, enten piknik eller iskrem, og så viser det seg at du kan vinne begge settene! Sorry! Det gikk litt fort i svingene da det DUPLO-innlegget ble skrevet.

Jeg ser at en del av dere allerede har kommentert i giveaway-innlegget (som du finner her.) Ønsker du å slette kommentaren fordi du føler deg ført bak lyset, må du bare gjøre det. Ønsker du å delta på trekninga, har du fortsatt sjansen. Men husk at hvis du vinner, får du BEGGE settene med DUPLO. Bare sånn at du er klar over det.

Fordelen med å både få iskrem-klossene og piknik-klossene, er jo at du kan kombinere dem! Du kan bygge de herligste kombinasjoner!

Jeg trekker en klosse-vinner i morra.

13 kommentarer:

 1. Vi vil veldig gjerne vinne, her er mat det store for tida:)
  hilsen Elin og Ailo

  SvarSlett
 2. Jeg vil fortsatt gjerne vinne :) så mye ville jeg vinne at jeg nå skrudde på min gamle pc fra steinalderen for å kommentere på nytt. Av en eller annen grunn så får jeg ikke til å kommentere fra ipaden. Fortsatt god helg :)

  SvarSlett
 3. Jatakk til duplosett!!
  Mvh Siv

  SvarSlett
 4. Gosh for ei blemme ja! Jeg har jo akkurat vunnet kjempefin lue og tattooos! Tusen takk, post ankommet i dag! Skulle vel kanskje ikke meldt meg på her også, andre må jo få vinne ;) Men men... kjenner noen som hadde likt dette også!

  SvarSlett
 5. Ja, vil gjerne vinne. Jeg blir stadig invitert på piknik av fireåringen her i huset.

  SvarSlett
 6. Det hadde vært supert å gi niesen min som straks blir storesøster! I år var det svigermor som sørget for påskeegg med godteri i til begge sønnene og oss to svigerdøtre!

  SvarSlett
 7. Wow - absolutt ingen blemme det :) det å kunne vinne BEGGE hadde jo vært fantastisk !! Åh vi Håper med stor H :-))

  Smil fra Camilla :)

  SvarSlett
 8. Hadd passa midt i blinken her. Og du, den bilens gløymer vi.. Går sikkert greit med to, sjølv om det skulle vere berre eitt.

  SvarSlett
 9. Jeg ( eller rettere sagt ungene mine) vil gjerne vinne! Hilsen Tine

  SvarSlett
 10. Svarte på forrige innlegget også jeg da mem - og kan jo si det igjen: twinsa på 4,5 ville blitt superfornøyd med 2 x Duplo. For da hadde de kanskje ikke slåss om dem, bare byttelånt... Yeah right - slåssing blir det samme hva ;-)
  *krysserfingrene*
  Elisabeth

  SvarSlett
 11. Ja!!! Vi ønsker oss duplo
  Hilsen cathrine lea.

  SvarSlett
 12. Uff, dette var pinlig Pia.. Litt av ei blemme. Jeg kan tilgi deg hvis du trekker ut meg som vinner. Mvh Marit

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails